Синдикатът на служителите в МВР е доволен от коалиционното споразумение

...
Синдикатът на служителите в МВР е доволен от коалиционното споразумение
Коментари Харесай

Синдикатът на МВР хвали коалиционното споразумение на 4-те партии

Синдикатът на чиновниците в Министерство на вътрешните работи е удовлетворен от съдружното съглашение на 4-те партии. Стратегическата визия на новия кабинет ще съответствува с нашата, считат от полицейската организация.

На извършената при започване на декември Национална конференция СФСМВР одобри стратегически решения, които подхождат в огромна степен на контрактуваното по време на договарянията за подписване на съдружно съглашение сред Политическа партия, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и Демократична България в частта Вътрешна сигурност. Това се показва в известие от Синдикалната федерация на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, представено от Българска телеграфна агенция.

Стратегическата визия на СФСМВР значително съответствува със декларираните от преговорните екипи на политическите партии и обединения планове за смяна в областта на публичния ред и вътрешна сигурност. От Федерацията регистрират това като доста положително начало и виждат учредения да чакат, че след образуването на постоянно държавно управление, политическото и професионалното управление на Министерство на вътрешните работи ще показват нов взор върху проблемите в министерството и нов метод за тяхното решение.

УС на СФСМВР отбелязва като позитивен сигнал обстоятелството, че препоръчаните от Федерацията незабавни ограничения, осигуряващи в къси периоди спомагателен учредителен запас на Министерство на вътрешните работи, са признати от договарящите.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР