Синдикат Образование в своя позиция иска оставката на Асен Василев

...
Синдикат Образование в своя позиция иска оставката на Асен Василев
Коментари Харесай

Синдикат „Образование”: Асен Василев незабавно да си подаде оставката като лидер на партия

Синдикат „ Образование ” в своя позиция желае оставката на Асен Василев като водач на партия. Повод за недоволството на българските учители станаха думите на съпредседателя  на Политическа партия, че нямаме естествени учители, тъй като са ходили с чорапогащници с дупки. От синдиката също по този начин показват, че по време на ръководството на кабинета „ Петков ” не са усетили никаква поддръжка към учителите.

Ето и цялата позиция:

Синдикат „ Образование “ е безпределно засегнат и шокиран от грозните думи - „ Когато оставиш учителите да вървят с чорапогащници с дупки, обикновено е да нямаме естествени учители в учебните заведения и в този момент занапред да навлизат нови фрагменти ”, казани за българските учители от водач на „ Продължаване смяната “.

Хората в една страна, които не почитат своите учители, обричат страната на крах и разпад!

Политик, господин Асен Василев, значи човек, който гради политики и съгласно Платон – „ Умение да се грижиш за всички жители и по опция да ги направиш от по-лоши по-добри…»

Българските учители, господин Асен Василев, нито за момент не усетиха грижа и партньорство по време на Вашето ръководство!

Вие ги сочехте, че работят минимум в Европа,

Вие им казахте, че работят некачествено,

Вие ги нарочихте, че се занимават с политика и им го забранихте със закон, като ги убеждавахте, че политика и политик е нещо порочно и не е за учители.

Защо господин Асен Василев, не бяхте прочели най-малко Макиавели, който споделя, че политиката е познание за вярно и умно ръководство?

Дори последните две нараствания от предходната година не станаха по оферти на Вашата партия.

Първото беше заложено в закона, а второто беше по предложение на друга партия.

Припомняме Ви, господин Асен Василев, че държавното управление, управлявало преди Вас, усили двойно учителските заплати, като това нарастване се обезличи заради инфлацията по виновност и на Вашето ръководство!

Затова, господин Асен Василев, нямате експертизата да говорите за българското обучение, за българските учители и още по-малко за тяхната «нормалност» и външен тип!

Синдикат «Образование», господин Асен Василев, упорства неотложно да си подадете оставката като водач на партия, като преди този момент се извините на българските учители!

Припомняме, че българските учители са в протестна подготвеност и са подготвени за митинги в очакване на бюджет 2023.

Д-р Юлиян Петров

 



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР