Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР) застана зад полицаите,

...
Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР) застана зад полицаите,
Коментари Харесай

Синдикатът на МВР: Адресатът на вчерашния гняв е ясен на всички и той не е сред нас!

Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи (СФСМВР) застана зад служителите на реда, взели участие в защитата на митинга нощес, посочват в своя позиция от синдиката.

Отхвърляме опитите тези старания на сътрудниците да се употребяват за политически цели и дейностите им по преодоляване на създалата се обстановка, при извършения през вчерашния ден митинг на футболни почитатели, да бъдат представяни като упражнено полицейско принуждение, написа в позицията.

Според синдиката ескалиралата явна и непредизвикана експанзия следваше да бъде овладяна и няма полицейски сили по света, които да седят безучастни в такава обстановка.

Абсурдно е прекратяването на вандализъм в европейска столица и упражнено принуждение против органите на реда, изразило се в хвърляне на бутилки, камъни и бомбички против тях, да се показва като акт на принуда от законните представители на страната, считат от синдиката. 

От СФСМВР са безапелационни, че позволени неточности или непозволени дейности, осъществени от обособени служители на реда, следва да се ревизират и потвърждават, като се носи и планувана в закона отговорност, само че не преди да са осъществени съответните инспекции от способените органи.

" Омръзна ни да сме отговорни. Адресатът на вчерашния яд е явен на всички и той не е измежду нас! Не одобряваме да бъдем жертвата на непознати неточности, гръмоотвод за публичното неодобрение от несъответстваща реалност! ", написа в позицията.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР