Синът на Соломон Паси, Исаак Паси-внук реши да изневери на

...
Синът на Соломон Паси, Исаак Паси-внук реши да изневери на
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Синът на Соломон Паси обърна гръб на Нинова. Гушна Кирчо и Кокорчо

Синът на Соломон Паси, Исаак Паси-внук реши да изневери на партията си Българска социалистическа партия и разгласи, че ще гласоподава за Политическа партия. Причината за решението му е, че „ единствените дръзнали да спрат газпромската ни взаимозависимост и изгониха 70 сътрудника са Кирил Петков и Асен Василев “.

Само преди две години обаче Паси-внук афишира решението си да стане член на Българска социалистическа партия в столичния регион „ Сердика “, с цел да следва стъпките на дядо си, който споделял социалистическите хрумвания.

„ Зрял съм, с цел да вземам решенията си самичък “, споделя през 2020 година Паси-младши пред „ glasove.com “ и твърди, че не го прави на инат на татко си, който е водач на Атлантическия клуб и с изявени десни убеждения.

В същото изявление Паси-внук споделя и визията си, че когато стопанската система върви нагоре има повече за всички, а това може да се случи, в случай че имаме рамкирани значими за нас връзки с Русия.

„ Обичам да съм сериозен с каквото и да се захвана “, заключва Паси-внук, ставайки член на Българска социалистическа партия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР