Синът на Софи Маринова се похвали с видео, на което

...
Синът на Софи Маринова се похвали с видео, на което
Коментари Харесай

ИЗДЪНКА: Лоренцо Софкин лети по Околовръстното с 226 км/час

Синът на Софи Маринова се похвали с видео, на което се вижда по какъв начин кара с 226 км/ч. 19-годишното момче натиска педала на безценен " Мерцедес ". Софкиният наследник даже се гордее с " достижението " си и не мисли, че по този начин заплашва почтени хора на пътя.

" Това не е за хвалене! Ужас! Така стават белите не пътя. От неопитни младежи, които вършат жестоки нещастия поради висока скорост ", разясняват почитатели на младия реализатор.

Видеото, снимано на Околовръстният път в София, където ограничаването за шофиране е 80 км/ч.

Фолкаджията ръководи возилото със 146 километра над разрешеното и би трябвало да бъде санкциониран с близо 1500 лв. + лишаване на шофьорската брошура за 3 месеца и прекъсване на колата от придвижване за месец. Уви, това надали ще се случи.
свързани новини7243на 13.10.2021
Видеото, оповестено в профилана в Инстагпам, беше отстранено, евентуално по съвет на Софи Маринова, която доста държи на възпитанието му.

Маринова подари бляскав черен джип за 18-годишнината на сина си, само че в след това пристигна коронавирус рецесията и се наложи да върнат возилото, като взеха по-бюджетен " Мерцедес " за към 40 бона, припомня " Марица ".

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР