Синът на синята легенда Георги Аспарухов – Андрей, посети клубната

...
Синът на синята легенда Георги Аспарухов – Андрей, посети клубната
Коментари Харесай

Синът на Гунди: Левски е на прав път!

Синът на " синята " легенда Георги Аспарухов – Андрей, посети клубната експозиция на Левски и се срещна детайлно с всички предмети, разкриващи велики мигове от историята на клуба. Анди се върна обратно към спомените и даде особено изявление за Лeвски ТВ, в което показа своите усещания от видяното, уточни своите обичани мигове и разкри усещанията си от настоящия тим на " сините ".

" Много прочувствено, извънредно съм благополучен, че има такова нещо. Това демонстрира какъв брой популярен клуб е Левски. Не че някой се е съмнявял, само че в случай че има някой от младите, който не знае след 10 минути тук може да се убеди, че Левски в действителност е един популярен клуб за България ", показа Аспарухов.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК

" Аз знам доста от историята на Левски, чух и неща, които не знаех. Интересно е да се върнеш обратно във времето със фотоси, флагчета, фланелки и емблеми. Има мачове, които помня. На някои от тях съм гонил топките, а в други съм бил в тима. Много е вълнуващо. Беше извънредно време да имаме подобен музей. Безкрайно съм признателен и благополучен, че Левски има подобен прекрасен музей на футболния клуб. Без история няма нищо. Изключително доста се веселя, че съм израснал на този стадион. С едни от най-великите футболисти, които са играли за Левски. С някои от тях съм играл, други са ми били треньори. Един тим без история няма по какъв начин да бъде взет насериозно. Историята демонстрира на младежите къде са и какво е било преди тях. 

" Много са обичаните ми моменти, свързани с тима. Губехме по 1-2 мача на година. Специално на " Герена ", до момента в който аз бях в тима се сещам единствено за един злощастен мач с Ботев Враца. Левски през годините е бил на най-високо равнище. Мачовете, които се помнят, са безчет. Аз помня двубои с Дуисбург, с Аякс. Бях част от тима в популярните мачове с Щутгарт. Много са - веселя се, че ги има ", сподели още синът на Гунди.

" Непрекъснато виждам мачове. Бият, падат - аз постоянно си ги виждам и ще си ги виждам. Левски си е Левски. Ние ги съдим прекомерно доста ми се коства. Годините са разнообразни, доста неща са разнообразни. В момента тимът е на прав път. Не може тим като Левски да бъде 20 години зле. А зле за Левски е второ, трето място - всички го знаем.

Аз доста одобрявам Дени Алар, който обаче не играе доста. Станислав Костов за мен е един млад футболист, който има огромно бъдеще. Не може да вкараш 25-26 гола и да не си добър футболист ", добави още Аспарухов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР