Синът на президента Румен Радев - Георги, се яви с

...
Синът на президента Румен Радев - Георги, се яви с
Коментари Харесай

Разпитаха сина на Радев за купона

Синът на президента Румен Радев - Георги, се яви с майка си Гинка Кесякова в Четвърто РПУ, където даде показания за присъединяване си в купона, провел се в нарушаване на ограниченията против ковид. Това заяви ПИК. След като дал показания, двамата с майка му си тръгнали през непряк вход, с цел да не бъдат снимани от медиите.

Скандалът гръмна в събота, когато по сигнал за звук полицията разтури ваучър в апартамент на бул. „ Хр. Ботев ”. Гражданин се оплакал, че от терасата го замерят с предмети. Георги бил без персонална карта, по тази причина го закарали в Районното за определяне на самоличността му, придружил го пълновръстен другар.

Едно от момчетата, отведено в Районното било изпратено до дома си от пълновръстен член на компанията, защото родителите му отказали да го вземат, заяви тогава полицията. Неофициално се заприказва, че това е Георги.

От президентството отхвърлиха всичко, а Радев разгласи през вчерашния ден: „ От началото на моя мандат фамилията ми е подложено на непрекъснати офанзиви и аз нямам желание повече да разясня този режисиран скандал “

Очаква се полицията да рапортува случая на прокуратурата с мнение за налагане на санкции.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР