Синът на покойния таксиметров бос от Дупница Пламен Миланов –

...
Синът на покойния таксиметров бос от Дупница Пламен Миланов –
Коментари Харесай

Синът на покоен таксиметров бос вихри частно парти в разгара на К-19 в Дупница

Синът на починалия таксиметров необут от Дупница Пламен Миланов – Димитър Миланов, е хванат да нарушава възбраната за купони в заведенията, написа struma.bg.

Срещу него е формирано досъдебно произвеждане за неспазване на заповедта на министъра на опазването на здравето, налагаща ограничавания поради пандемията от ковид.

Димитър Миланов, който е наемател на паметното в миналото заведение в с. Джерман “Дивото козле”, в понеделник вечерта завихрил частно празненство.

Силната музика подразнила живеещите в прилежащите къщи и към 22,30 ч. те подали сигнал на тел. 112. На място пристигнали две патрулки от районно управление (на МВР) – Дупница.

Пред тогавашния ресторант, който от години не работи, имало паркирани скъпи коли. Отпред имало табела „ Частно парти”, от вътрешната страна се вдигал мощен звук. Полицаите влезнали на инспекция. Вътре имало към 20 момчета и девойки, които се забавлявали.

Полицаите написали протокол за неспазване на заповедта на министъра на опазването на здравето на наемателя Димитър Миланов. Грози го съд.
Собственик на заведението е някогашен служащ в РПК – Дупница.

Кооперацията му дължала пари за заплати, вместо да му изплати дължимата сума, той доплатил и станал притежател на заведението, само че то от години не работи. Димитър Миланов го употребява единствено от време на време за частни празненства, разкриха поданици на селото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР