Синът на покойния мафиотски бос Илия Павлов и бизнесдамата Дарина

...
Синът на покойния мафиотски бос Илия Павлов и бизнесдамата Дарина
Коментари Харесай

Синът на Илия Павлов заби моделка

Синът на починалия мафиотски необут Илия Павлов и бизнесдамата Дарина Павлова има нова възлюбена, научи извънредно „ Галерия “. Илия-Калоян , който живее в Щатите, се е хванал с моделка. Макар постоянно да е казвал, че дамите от стилния отрасъл не са негов вид, тази била друга от останалите.

Поджо, както всички я назовават, е влогър, фотограф и заниманието й е „ да снима моделки, до момента в който се хранят “. С Илия се срещат около общи другари. Синът на Мадам Мулти бил мощно впечатлен от острия разум на хубавицата и се влюбил от пръв взор. Макар да са двойка неотдавна, желанията на Илия били съществени.

„ Той е доста любвеобилен и постоянно дава всичко от себе си в една връзка “, споделя за него Дарина Павлова . Майка му обаче не всеки път го е подкрепяла и се е държала по роднински с приятелките му. Мадам Мулти не симпатизираше изключително на последното му гадже – Аби Майс. Връзката им беше сериозна и Илия-Калоян даже обмисляше да й предложи брак, само че американката го посече. Двамата се разделиха и единствено месец по-късно Аби си имаше ново гадже – богат пакистанец.

Злите езици приказват, че отговорна за раздялата им била Дарина Павлова, която е извънредно властна майка. Тъй като по това време Илия-Калоян бе студент, напълно

зависеше от финансовите облаги на майка си и мнението й бе закон.

 

Днес обаче нещата били разнообразни. Както „ Галерия “ писа, милионерският наследник стартира работа като маркетинг шеф в огромна кино компания. С годишната си заплата от 200 000 $ Илия-Калоян стана изцяло самостоятелен и още по-атрактивен за дамите. Близки до семейството разкриват, че Павлова сигурно не е почитател и на новата другарка на Илия, само че този път мнението й нямало тежест.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР