Синът на Найден Милков – Димитър влиза на топло за

...
Синът на Найден Милков – Димитър влиза на топло за
Коментари Харесай

Проблемният син на певеца Найден Милков влиза на топло за разпространение на дрога

Синът на Найден Милков – Димитър влиза „ на топло ” за 20 месеца поради разпространяването на опиати. 29-годишният бургазлия призна виновността си и подписа съглашение с прокуратурата, оповестява Флагман бг. Окръжният съд в Бургас му наложи строго наказване, макар дребното количество наркотично вещество марихуана и метамфетамин. Димитър Милков обаче е с богато престъпно досие и до момента няколко пъти се отърва от ефикасна присъда. Той ще изтърпи наказването си при първичен непоколебим режим в главния корпус на пандиза в Бургас. Димитър е наказан да заплати и санкция от 10 хиляди лв..

Припомняме, че Димитър Милков бе закопчан при спецакция през август т.г. в бургаския ж.к. " Меден рудник ". Ченгета откриха дрога в него, а в дома му цяла нарколаборатория.

Димитър е наследник на Найден Милков от първия му брак и от години основава проблеми, свързани с приложимост на опиати и нелегално владеене на оръжие. Преди години Найден изгони Димитър от вкъщи си, откакто на кръстовище в " Меден Рудник " младежът преби измежду бял ден полицейски чиновник.

Преди 10 години Димитър Милков се завърна от Испания. На Иберийския полуостров той бе подложен на дълго, само че несполучливо лекуване в наркокомуна. Едва 16-17- годишен Митко почнал да излиза с несъответствуваща компания и без да се усети, се пристрастил към най-лошия опиум - хероина. В началото никой от фамилията му и не подозирал за казуса.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР