Синът на един от най-великите баскетболисти в историята Леброн Джеймс

...
Синът на един от най-великите баскетболисти в историята Леброн Джеймс
Коментари Харесай

Шок! Какво сполетя сина на Леброн Джеймс

Синът на един от най-великите баскетболисти в историята Леброн Джеймс - Брони, е претърпял сърдечен арест, до момента в който е упражнявал. Неприятната новина оповестиха от Университета на Южна Калифорния.

18-годишният Брони Джеймс е бил избавен посредством бързата интервенция на медицински екип на университета.
-->
Талантът, който върви по стъпките на именития си татко - звездата на Лос Анджелис Лейкърс - Крал Леброн Джеймс, е колабирал на паркета и мигновено е откаран в болница. Джеймс-младши сега е в устойчиво положение, написа " Блиц Спорт ".

По молба на родителите - Леброн и Савана Джеймс, на този стадий повече информация за здравословното му положение няма да бъде изнасяна.

Леброн Джеймс-младши бе една от огромните звезди в гимназиалния шампионат в Съединени американски щати. Той имаше доста предложения от разнообразни колежи из цяла Америка, само че избра предлагането на Южна Калифорния. Очакванията на баскетболните експерти в Съединени американски щати бяха Брони да прекара един сезон в колежанския шампионат, след което да взе участие в драфта на Националната баскетболна асоциация и да бъде определен в първия кръг.

38-годишният Леброн Джеймс неведнъж е заявявал, че най-голямата му фантазия в баскетбола е един ден да може да играе в един тим дружно с някой от синовете си - 18-годишния Брони или 16-годишния Брайс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР