Синът на бившата пернишка кметица Антоанета Церовска – Стефан, буквално

...
Синът на бившата пернишка кметица Антоанета Церовска – Стефан, буквално
Коментари Харесай

ДЪНО! Д-р Стефан Церовски изостави жена си с болно дете на ръце, заради бившата на Башар Рахал – Райна

Синът на някогашната пернишка кметица Антоанета Церовска – Стефан, безусловно копае дъното, заседнал в разврат, опиати и разгулен оргии. За похлупак той изоставил жена си с болно дете на ръце, с цел да се отдаде на разврат с моделката и режисьорка Райна Караянева, по-известна като някогашната държанка на Башар Рахал. Това издадоха близки до фамилията на тогавашната първа дама в миньорския град. Потвърждение на клюката дава и самата Райна, която нахално качи своя полугола фотография с него през лятото на предходната година. Пишман актрисата популяризира фрагментите в интернет без да й пука, че до момента в който тя си гледа кефа с неговите пари, брачната половинка му работи непрекъснато в болничното заведение с цел да устоя общото им дете. През есента на 2023 година пък двамата цъфнаха на кинопремиера, а парясницата опипваше доктора вулгарно по задника, свидетелстват медийни изявления.
Преди шест години, за наслада на родителите си, доктор Стефан Церовски подвигна обилна женитба в хотел “Маринела ”, където се врече във честност на огромната си обич – красивата и лъчезарна лекарка Симона. На пук на прогнозите за фамилно благополучие и кариерен разцвет, животът на младите доктори безусловно се срутва няколко години по-късно, когато им се ражда детенце с увреждане.
Въпреки, че упражнява най-хуманната специалност и всекидневно лекува хората, Стефан Церовски отказал да поеме отговорност за личната си болна рожба. Вместо в този тежък миг да е до жена си, той се отдал на гуляи, пиянстване и дрога в съмнителни компании. Според негови колеги-ортопеди, доктор Церовски си разрешавал даже на работа да идва нашмъркан и по този начин да преглежда пациенти. Бързият секс с медицински сестри и палави докторки ставал все по-честа част от всекидневието му, свидетелстват някои от някогашните му тръпки.
Окончателният раздор с жена му Симона настъпил, когато Стефан срещнал разкрепостената Райна Караянева на следващото наркоманско празненство в столицата. По това време тя таман била прекратила романа си с Башар Рахал и се оглеждала за нов, перспективен ухажор. Серийната разбивачка на фамилии не се спряла пред нищо и няколко месеца по-късно заживяла на квартира с доктор Церовски, който дефинитивно изоставил жена си и болното им дете.
Двамата с Райна постоянно могат да бъдат засечени из нощна София, в меко казано превъзбудено положение, издаващо, че с изключение на с алкохол, двамата се черпят и със неразрешени бели вещества.
В същото време майката на Стефан – някогашната пернишка кметица Антоанета Церовска не можела място да си откри от позор какви ги прави разхайтения й синковец и отказвала да одобри обстоятелството, че е заменил прелестната лекарка Симона с треторазрядна шантонерка, обиколила сума ти легла. Перничани пък цъкат с език, отвратени от безчовечната постъпка на доктор Церовски да изостави болното си бебе и под сурдинка повтарят националната мъдрост, че Бог забавя, само че не не помни.
Източник: crimesbg.com
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР