Симона Загорова, която в последните месеци се стопи и сега

...
Симона Загорова, която в последните месеци се стопи и сега
Коментари Харесай

Симона Загорова най-накрая проговори дали се е събрала с бившия си

Симона Загорова, която в последните месеци се стопи и в този момент наподобява по-добре от всеки път, най-сетне призна дали се е събрала с бащата на детето си, Дани Милушев. 

Припомняме ви, че мнозина бяха уверени, че певицата се е върнала при някогашния си обичан и възраждането на любовта им я е въодушевило да стартира строга диета и изтощителни тренировки във фитнеса. До момента дъщерята на Глория не разясняваше тематиката, само че призна, че една от аргументите за изумителната ѝ смяна в действителност се крие в позитивни персонални прекарвания. 
                             

Симона беше рожденичка преди няколко дни и пусна новата си ария - " Остани ", отдадена на тежката ѝ разлъка с Дани. В изявление тя призна обаче, че двамата не са събирали. А на въпроса дали има нова обич в живота ѝ, тя дава отговор само с усмивка, от което излиза наяве, че в живота ѝ към този момент има различен мъж. Но дали ще покаже кой е, към момента не е известно.

 

Загорова не пропусна обаче да показа фотоси от празненството по случай 26-ия си рожден ден. На фрагментите тя е в гръмък розов костюм, показващ едно от огромните достижения на певицата в последната ѝ година - влизането в съвършена форма. Сред гостите на празника на Симона са нейни приятелки, както и майката Глория и бабата на младата певица.
                             

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР