Simmons Foods изтегля повече от 13 тона обезкостени пилешки хапки

...
Simmons Foods изтегля повече от 13 тона обезкостени пилешки хапки
Коментари Харесай

13 тона пилешки хапки с марката TGI Friday`s изтеглени, защото може да съдържат пластмаса

Simmons Foods изтегля повече от 13 тона обезкостени пилешки хапки с марката TGI Friday’s, продавани от търговци на дребно в цялата страна след недоволства на потребителите за пластмаса под панировката употребявани в продуктите.

Разпространено от Kraft Heinz до магазини за хранителни артикули, в това число Amazon, Dollar General, Kroger, Publix, Target и Walmart, пилето може да съдържа фрагменти от пластмасови защитни очила, сподели Simmons Foods в известие за вести от 15 декември. Проблемът беше открит след две самостоятелни тъжби на клиенти, съобщи основаният в Арканзас снабдител на артикули за домашни птици, домашни любимци и животни.

Приблизително 27 000 паунда модифицирани обезкостени пилешки артикули, които се изтеглят, са създадени по време на една промяна на 3 октомври 2023 година в индустриалния цех на компанията във Ван Бурен, Арканзас, сподели Симънс.

Публикувано уведомление от Службата за сигурност и ревизия на храните на Министерството на земеделието на Съединени американски щати или FSIS....

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР