Силно ограничаване на разплащанията в брой е една от целите

...
Силно ограничаване на разплащанията в брой е една от целите
Коментари Харесай

Подготвят нови ограничения на плащанията в брой

Силно ограничение на разплащанията в брой е една от задачите на финансовата политика, която " Продължаваме промяната " счита, че би трябвало да планува бъдещото държавно управление. Ограниченията се отнасят и за жителите, и за компаниите.

Промени в месечните Данък добавена стойност заявления и подаване на сигнали от банките при преводи в чужбина от над 1 млн. лева предложиха от " Продължаваме промяната " на днешните договаряния сред тях и " Българска социалистическа партия за България ", " ИТН ", " Демократична България ", на тематика " Финанси ".

Съпредседателят на Политическа партия Асен Василев уточни няколко ограничения за надзор в бранша на финансите. Първата е ежемесечните заявления за Данък добавена стойност да бъдат изменени, тъй че да се подава информация за касови наличия и за това дали фактурата е била платена, частично платена или неплатена. Това, по думите му, ще разреши на Национална агенция за приходите по-бързо да записва възможни нарушавания.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Предложението на ГЕРБ заплащанията в брой да бъдат лимитирани...

Друга мярка е банките да алармират на Национална агенция за приходите при тегления от над 10 000 лева в брой и да подават информация за преводи в чужбина от над 1 млн. лева Василев показа също по този начин концепцията разпределението на дивиденти и изплащането им да става единствено по банков път, а не на каса.

По думите му, би трябвало да се криминализира или да се постановат огромни санкции при заплащане на пари " в плик ", над главната заплата. Асен Василев изясни, че това е документна машинация, като концепцията е да бъде глобен освен работодателят, а и счетоводителят.

ОЩЕ Пожарна охрана ТЕМАТА:

Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР