Силният вятър пречи на овладяването на огъня, възникнал днес на

...
Силният вятър пречи на овладяването на огъня, възникнал днес на
Коментари Харесай

Ад в Бургас. Пожарът расте, три села в капан

Силният вятър пречи на преодоляването на огъня, зародил през днешния ден на територията на селата Изворище, Миролюбово и Брястовец. Най-сериозно е ситуацията в Брястовец, където гори гора, а в другите региони са се запалили сухи треви и шубраци. По информация на Българска национална телевизия, на мястото има 4 екипа огнеборци.


-->
При възникването на пожара поданици на селата са почнали първи да гасят, с цел да предпазят домовете си. До момента се оповестява за една наранена къща и няколко необитаеми постройки към нея. Няма потърпевши хора.

Местните поданици са уверени, че пожарите са резултат от умишлени палежи, може би на стърнища. Те упорстват институциите да проверяват по-задълбочено пожарите и да вземат ограничения, тъй като това петият огнен случай, който става в рамките единствено на няколко месеца.



Пътят за Слънчев бряг, който минава в този регион, продължава да е затворен поради задимяване. Гората край село Брястовец е съвсем напълно изгоряла, съобщи кореспондент на Българска национална телевизия от мястото.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР