Силни емоции ще владеят сцената и треньорския състав на Гласът

...
Силни емоции ще владеят сцената и треньорския състав на Гласът
Коментари Харесай

Графа избухва в „Гласът на България“

Силни страсти ще владеят сцената и треньорския състав на „ Гласът на България “. Трети епизод от вокалните дуели ще донесе съществени разочарования на Графа и Михаела Филева, които няма да скрият терзанието си след подготовки с част от своите участници. Неуспехът на двама от най-талантливите кандидати от отбора на Влади Ампов ще го накара да избухне и да признае неуспеха им. „ Не ми хареса тази борба. Нямаше отношение, нямаше пристрастеност за победа, все едно апропо сте на сцената. Това отношение е неприемливо “, ядосано ще разяснява Графа. Подобни терзания ще изпита и Камелия след пагубна подготовка на двама от най-силните й кандидати.

Геополитически вокален конфликт сред Русия и Украйна ще опълчи на сцената два мощни гласа в общо осъществяване на един от безконечните шлагери на Queen. За един от тях Лечев ще се пошегува, че би могъл да разрушава лед на Северния полюс със силата на гласа си. Участник, който се записва на кастингите на шоуто с фантазията да се запознае с Камелия, изненадващо ще получи късмет за трансфер в нейния тим, след трагична музикална борба на сцената на „ Гласът на България “. Поп-фолк дивата ще реши да изпита освен вокалните данни, само че и душeвността на две от най-младите участнички в тима си, като ги изправи една против друга с шлагера на Тита „ Първият човек “.

Кулминацията на трети епизод от вокалните дуели ще раздруса журито, като покаже треньорите в необикновена светлина. Михаела Филева и Камелия ще събуят токчетата, с цел да куфеят, а в екзалтацията си Графа ще танцува лудо със седалката от треньорския си стол. Четиримата ментори ще останат без мирис след неподготвено пого, а един от тях ще изиска да продължи напред с всички участници, провокирали този невъобразим възторг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР