Силни думи за известната журналистка и дългогодишен ръководител на Нова

...
Силни думи за известната журналистка и дългогодишен ръководител на Нова
Коментари Харесай

Президентът и колеги със силни думи за Силва

Силни думи за известната журналистка и дълготраен началник на Нова тв Силва Зурлува споделиха президентът Румен Радев и сътрудници.  Припомняме, че тази заран Силва издъхна след неуместно рухване по стълбите на къщата си в благоевградското село Ковачевица.

ВИЖ ОЩЕ: Къщата в Ковачевица била обичаното място на Силва/ОБНОВЕНА/

,,Обществото ни и българската публицистика изгубиха огромен човек и експерт със важен принос за развиването на малкия екран в България``, показва президентът. По думите му близо двадесет години от професионалния си път Силва Зурлева е посветила на ръководството и одобряването на Нова телевизия като една от най-големите и авторитетни български медии и е дала път на доста млади публицисти да наложат имената си в специалността. Светла диря оставя и ангажираността на Силва Зурлева с общественозначими дела като ``Българската Коледа``, която всяка година дава своя принос за здравето и лекуването на хиляди български деца, отбелязва още президентът Румен Радев.

Разплакващ спомен за Силва Зурлева пусна във фейсбук Венета Райкова. Тв водещата описа по какъв начин е помолила Зурева да остави пъпчето на сина си Патрик в кабинета й и по какъв начин Силва по сложила пред една икона.

ВИЖ ОЩЕ: Венета Райкова с разплакващ спомен за Силва

Евгени Минчев пусна видео , в което честити настъпването на новата година, само че съобщи: " Искам да употребявам това включване, с цел да оповестя за гибелта на Силва Зурлева - изключителна другарка, само че вие може би си я спомняте като изпълнителен шеф на Нова телевизия. В годините е заемала редица високи постове. За огромно страдание тя към този момент не е измежду нас. Искам да изкажа най-искрени съболезнования на всички, които я познаваха и няма да могат без нея, измежду които съм и аз. Заявявам го откровено. ” " >

Журналистът Антон Стефанов също изрази съболезнования. " Защо, за какво, за какво сълзи още в първия ден на новата 2020? Мир на душата ти, Силва Зурлева! Ти беше страховит човек! Рядко се срещат хора като теб! Много рядко! Мъчно ми е... ", написа той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР