Силната личност е нещо, от което много хора се плашат.

...
Силната личност е нещо, от което много хора се плашат.
Коментари Харесай

8 признака, че сте силна личност, която може да притесни околните

Силната персона е нещо, от което доста хора се плашат.

В свят, който се храни с неустановеност и боязън, стана обикновено хората да бъдат кротки и да се крият измежду стадото – тъй че е напълно естествено да предположим, че същите тези хора ще се почувстват раздразнени, когато се изправят пред някой, който прави противоположното.

И тези редки скъпоценни камъни, които имат същинска мощ на личността, са нещо, от което всички можем да се поучим.

Те излъчват самочувствието, което всички ние би трябвало да имаме, и не се опасяват да покажат преимуществата си по най-подходящия метод.

Ето 8 черти, които съставляват мощната персона, която не може да бъде разтърсена от несигурността на другите.

Не допускате всеки в живота си

Като сте наясно какъв брой непоследователни могат да бъдат хората през днешния ден, вие сте доста деликатни кого допускате в живота си. Вашата съществена философия за другарството е, че е по-добре да останете сами, в сравнение с да сте заобиколени от подправени хора.

Ето за какво имате определен брой хора, които можете да наречете другари, и сте удовлетворени от тях. Когато става въпрос за другарство, качеството значи всичко за вас, до момента в който количеството е просто загуба на време.

Не сте жадни за внимание

Не сте от хората, които ще създадат всичко за малко внимание. Всъщност не можете да разберете за какво на хората им е толкоз значимо да бъдат харесвани от другите, че чак са подготвени на всичко, с цел да завоюват вниманието им.

Вашата персона притегля хората по подобен метод, че множеството хора, които минават през всевъзможни битки, с цел да бъдат видяни, просто ви завиждат. Просто близките желаят някой като вас да участва в живота им.

Не се нуждаете от ничие утвърждение

Понякога хората ще вършат неща, които не се синхронизират с тяхната персона, единствено с цел да получат известно утвърждение. Други безмилостно се пробват да разкрият колкото могат повече за живота си, с цел да получат това утвърждение. Не и вие.

Ще вършиме това, което желаете, и няма да очаквате никакво утвърждение, стига да можете да отстоявате себе си. Вашата мощ при вземането на решения и осъществяването им идва от вашата мотивация да постигнете задачите, които сте си сложили, а не тъй като това ще се хареса на другите.

Вие не понасяте незнанието, идиотизма и безчувствеността

Вашата мощна персона идва вследствие на това, че сте деликатни и добре осведомени. Не обичате да прибързвате с ирационални решения, тъй като постоянно обичате да мерите резултата, който вашите дейности ще имат върху вас и света към вас.

Това обаче не е качество, с което доста хора могат да се свържат и вие ще сте първият, който ще забележи. Просто не можете да понасяте хора, които са невежи в свят, цялостен с информация, и които избират да бъдат безчувствени и невнимателни, когато би трябвало да бъдат деликатни и рационални.

Мразите „ да си чешете езиците “

Дребни приказки и всички тъпи и досадни изрази и думи, които циркулират всеобщо – вие просто ги ненавиждате. Защо ви е да говорите за всички тези нелепости, когато има толкоз доста потребни неща за разискване?

Не единствено го намирате за загуба на време, само че просто не разбирате за какво хората се концентрират върху това да останат там, където са, когато опциите за напредък са на всеки ъгъл, във всеки диалог и във всяка налична минута.

Вие сте добър слушател

Хората не престават да мрънкат за това по какъв начин желаят да бъдат чути и разбрани – само че щом попаднат на някой като вас, който знае по какъв начин да слуша, нещата се обръщат. Добре знаете, че колкото повече разбирате хората, толкоз по-ужасени стават те.

Въпреки че са малко тези, които в действителност ще оценят вашето внимание по метода, по който сте подготвени да го дадете, множеството хора обичат да се оплакват, че не са чути, до момента в който се молят в никакъв случай да не бъдат чути.

Не се примирявате с оправдания

Не единствено че в никакъв случай не си позволявате да се измъквате с оправдания, само че и извънредно ненавиждате, когато видите някой да се пробва да се оправдава там, където би трябвало да се поставят старания.

Просто нямате време да слушате хората, които хленчат по какъв начин не са управлявали вярно времето си и хвърлят виновността върху външни фактори.

Знаете добре, че в случай че решите да извършите нещо, няма задоволително огромно затруднение, което да ви спре, и знаете, че това по никакъв метод не ви прави специфични. Всеки е кадърен да реализира това – въпросът е дали в действителност го е желал?

Притежавате забележителна храброст

Въпреки че всички имаме своите страхове и това не е „ дръзновение “ в дословния смисъл, вие знаете по какъв начин да управлявате страстите си и да преодолявате страховете си.

Знаете, че възможностите са си просто шансове и те в никакъв случай не могат да станат по-големи от вас – и сте подготвени да настъпите и да се изправите против всичко, което се пробва да ви задържи.

Това ви прави смели – вашата дарба да се справяте със страховете си и да ги употребявате в своя изгода.

Чувството на боязън единствено покачва нашето схващане и ни прави по-предпазливи и вие употребявате тези качества, с цел да преодолеете трудността, което се пробва да ви попречи да растете.

създател: Мери Райт

Последвайте ЧЕТИЛИЩЕ  в  Телеграм :

Вижте още:  Хората със мощна душeвност и техните отличителни черти

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР