Силна седмица, в която основната насока ще бъде постепенното възстановяване

...
Силна седмица, в която основната насока ще бъде постепенното възстановяване
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 16 до 22 август

Силна седмица, в която главната тенденция ще бъде последователното възобновяване на работния развой. Това е седмицата, в която към момента можете да активирате нови планове, да започнете нова активност или да подновите съществуващи действия посредством преструктуриране, усъвършенствания, уголемение. Това е седмицата, в която почивката е към своя край, а работните процеси стават все по-значими и определящи всекидневието. Късно вечерта на 22-ри  август слънцето, главният източник на сила ще премине в земния знак Дева.

Огнената буря на Лъва и неговите последни дни на ръководство, в комбиниране с аналитичният  Марс в знака Дева  ще усилят желанието за деяние в посока сигурност, заземеност в унисон с най-хубавите лични   качества.  Силното наличие на водещи планети в стихията Земя  ще поддържат всяко ново начинание с желанието то да доближи до реализация в веществен аспект. Всичко е рационално в зодиака.

ОВЕН

След дейния интервал на отмора през тази седмица по натурален метод ще пренасочите силата си към вашата съществена активност. До 23-ти септември в тази област от живота си можете да извършите основни усъвършенствания, да предприемете активиране на нови планове, пускане на нови действия или разширение на съществуваща активност. Седмица, в която можете посредством верните дейности да стабилизирате всичко, което сте почнали през миналия интервал. Ако имате нарушени взаимоотношения с вашите сътрудници персонални или настоятелен, то Венера във Везни ще ви помогнете да ги изгладите и хармонизирате. Бъдете настроени към компромисни решения. Не са изключени позитивни изненади от тяхна страна към вас. Погрижете се за здравето си, добре ще ви се отразят здравословен  режим на хранене, смяна в метода ви  на живот или дейни спортни занимания.

ТЕЛЕЦ

Конфликтността и напрежението последователно ще затихват. Месец август не е от най-благоприятните за вас, само че всяка обстановка, която ви основава нравствен и прочувствен дискомфорт носи своите потребни уроци. Желанието ви за смяна в една или друга област от живота ви, което е интензивно от много време, се нуждае от преосмисляне и още време. Непредвидени и неочаквани обстановки могат да внесат прочут прочувствен дисбаланс, само че няма да липсват  приятни изненади и моменти.  През тази седмица може да вземете значими решения, свързани с вашата съществена активност, метод на живот или финансово състояние. Все още имате опция да извършите основни промени, само че в случай че не сте наясно, с посоката изчакайте. След 7-ми септември ще можете доста по-лесно да постигнете това, което желаете.  Сега можете да се дистанцирате от нормалното, от работни задължения от домашни отговорности като се отдадете на обичаните си занимания или  си вземете заслужена отмора. За други това е интервал на размисъл, обвързван с преоценка на посоката  и тип подговка в създаване на тактика за нови дейности с дълготраен отзив.

БЛИЗНАЦИ

Седмица на дейна активност обвързвана със съществуващи работни процеси или слагане на ново начало, ново занятие, план. Социалната ви интензивност се покачва и може да бъде позитивно повлияна от водене на договаряния, подписване на договорни връзки, които ще ви подсигуряват по-високи позиции. През тази и идната седмица значително вниманието ви ще бъде ангажирано с решение на спомагателни проблеми свързани с вашето семейство, дом, недвижима благосъстоятелност, родители и отговорности свързани с тях.  За други представители това е интервал, в които комфортът и опората на дома и фамилията ще ви подействат стимулиращо и подкрепящо ви към реализиране на по-високи цели. Ако сте отворени към измененията, то обновлението, което настава в тази област от живота ви ще внесе позитивна пренастройка. Нови хора и условия ще бъдат генератори към смяната.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР