Силите за сигурност в източния американски щат Джорджия задържаха 31-годишен

...
Силите за сигурност в източния американски щат Джорджия задържаха 31-годишен
Коментари Харесай

Отвлечена тийнейджърка беше превърната в секс робиня

Силите за сигурност в източния американски щат Джорджия задържаха 31-годишен мъж за брутално посягане над свободата на тийнейджърка, заяви „ Ню Йорк поуст “.

Полицията и сътрудници на Федералното бюро за следствие арестуваха Майкъл Висоловски, който през месец май 2016 отвлякъл тийнейджърка, с която се срещнал в интернет.

17-годишното момиче от Северна Каролина беше в неопределеност над една година. Разследващите разкриха, че насилникът трансформирал жертвата си в полова робиня.

По време на тази една година в плен младото момиче е било насилвано брутално, а мъжът е имал непоколебим надзор над диетата на жертвата си. Той си записвал всеки ден в дневник по какъв брой калории дава на момичето.

Според проверяващите храната била „ премия “ за тийнейджърката за половите похищения. След полицейската интервенция момичето е било прието в болница. Лекарите оповестиха, че страда от недохранване.

Насилникът й е задържан, повдигнати са му няколко обвинявания, в това число за отнемане от независимост на друго лице. Разследване по случая продължава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР