Силистар мъст дай, дами и господа. Силистар е отживелица. Пясък

...
Силистар мъст дай, дами и господа. Силистар е отживелица. Пясък
Коментари Харесай

Силистар мъст дай

Силистар отплата дай, дами и господа.
 Община Царево пробва да застрои плажа Силистар
Силистар е отживялост. Пясък и вода, само че липсва бетон. Морето разкрива същинските черти в индивида. Солта размива предразсъдъците. Освобождава скритите пристрастености. Затова хомо туристикус ( съгласно някои учени хомо кретеникус) се усеща свиня. А свинята има потребност от свинарник.

Най-новия подобен ще се застрои на плажа Силистар. Ами извънредно време беше. Стига с тези еко тъпотии. Стига с този пясък.

Душата на почиващия жадува за бетон. За нещо многоетажно с цокъл, басейн с хламидии и лоби бар, в който ще стои изстрадал папагал в клетка, измъчена рецепционистка до клетката и локален преносвач въздигнат в пиколо.

Само си представете по какъв начин ще се усеща хомо туристикус в Свинистар?

Наоколо предпазен парк, а той на върха на бетонната пирамида. Точно като Хеопс, но жив. Вездесъщ. Ще гледа от прозореца и ще плюе върху главите на плажуващите. Ще ги гледа като господ от небето. Ще паркира джипарата на пясъка и ще върви да корка простосмъртните с джета.

А в хотелите възславящи човешката лакомия и нелепост ще построят кенефи. Ще ги застелят с теракот и всяка заран всеки един от хилядите почиващи Хеопси ще върви да тракне по едно говно, с опрощение. Тези с разстройство – повече. Защото неприятното не би трябвало да се държи. Нали по този начин?

А след това, когато тази войска от говна, с опрощение, се влее в морето всеки ще има опцията гратис да плува слалом сред пресните говна, с опрощение. Това може да стане и олимпийски спорт. Трябват единствено някой да усвои няколко милиона за популяризация и някой да го възпее в ария.

Вечерите в Свинистар ще се трансформират в митове. Хотелите ще се украсят с няколко плажни нощни заведения, в които наши и непознати туристи ще се вършат на свине. Олинклузивни, пияни на глигани, чужденци ще повръщат и пробват прясна моминска плът. Римски снабдители на плът ще доставят съгражданки за задачата. А нашите батки ще продават евтина кока забъркана с гипс и с облагата ще си купуват автоматизирани винтовки, с цел да стрелят един против различен до момента в който някой за наслада на публицистите се съгласи да почине. Нещо като безвъзмездна заря. Може да се впише и в туристическите гайдове, като локална атракция.

И Свинистар ще пребъде, тъй като ще обслужва инстинктите на почиващия. Ще порасне като ракова клетка и ще се слее с другите курортни миазми. Някои ще кажат, че това е полуда, само че не е вманиачен този който изяжда двата зелника, а този който му ги дава. И зелниците и опцията да строи свинарник.

И по този начин ще се роди легендата за Свинистар.

А Силистар отплата дай!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР