Силиконовата секс бомба Анита Мейзер била нападната пред очите на

...
Силиконовата секс бомба Анита Мейзер била нападната пред очите на
Коментари Харесай

Нападение: Анита Мейзър е потресена - защо беше в болница

Силиконовата секс бомба Анита Мейзер била нападната пред очите на неин другар, който не направил нищо. Варненката била ухапана брутално от кучето на другар. Това се случило преди 3 дни. Приятеля и гаджето му, който също е от мъжки пол, имали 4 кучета. Анита се уплашила и отказала да слезе от колата, само че той я уверил, че нищо няма да ѝ създадат. Само че се случило тъкмо това.

Когато слязла от возилото, едно от кучетата я нападнало и я захапало съществено. В резултат на това Анита била доста уплашена и на идващия ден решила да посети доктор, като споделила за това на нейния другар. Той освен, че не се трогнал, а почнал и да я заплашва.

" Той ме помоли да не го издавам на Animal Control, когато отида на обзор и аз естествено си съблюдавах обещанието! Настоявах обаче да ми потвърди, че четирите му кучета са имунизирани срещу бяс, с цел да не си върша ненужно аз ваксина.

Днес най-нагло и безогледно ме упрекна в нещо погрешно, само че аз записвах диалозите с него и имам доказателство за всичко казано! Направих го, тъй като общ прочут ме предизвести преди време да внимавам доста с него и че ще ме сгази като валяк в случай че нещо не му е угодно и беше прав! 

Казах му, че криейки него и неговите кучета ще вземат моето и той най-нагло и без срам ми съобщи: ами да ще я вземат, ти какво си мислиш, че аз не съм проучил, че няма по какъв начин да докажеш, че моето куче те е ухапало, ми да, всяко друго може да е! Кажете ми какво заслужава подобен човек?

Питам го 3 дни настоятелно за доказателство за ваксини, а той безусловно ме набеди, че желая да го осъждам или че се шашкам ( второто е вярно) и че той се приготвя и изследва по какъв начин да се избави. Не се усещам добре и ми вършат в допълнение проучвания, на системи съм, одеве ми взеха тест за Ковид, кръвни проучвания, преливат ми IV, а той мисли за себе си и по какъв начин да ме подреди в случай че инцидентно реша да го осъждам! Сложи ми думи в устата и беседва несправедливо надменно с мен… ", показа Анита в обществените мрежи.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР