Силиконовата фурия Кристин Каменова върти бурна любов с много известен

...
Силиконовата фурия Кристин Каменова върти бурна любов с много известен
Коментари Харесай

Силиконката Кристин, която тегли кредит за цици, заряза ливанския си годеник! Набута се в леглото на известния бургазлия...

Силиконовата хала Кристин Каменова върти бурна обич с доста прочут бургаски бизнесмен, написа Флагман.бг. Двамата се срещнали при една от честите визити на бургазлията в столицата. Бизнесменът от морския град разполагал със забележителни финансови благоприятни условия. Натрупал положение от строителство, държал и няколко хотела по Южното Черноморие.


БЛИЦ напомня, че скандалната моделка нашумя с признанието, че е теглила потребителски заем от 20 000 лева, които влага в силиконови импланти и екскурзия в Дубай . В арабската столица красивата русокоска се залюби с ливанския ММА войник Мохамед. Той й предложил брак едвам 20 дни след запознанството им.


Красавицата би шута на ММА боеца Мохамед

Кристин обаче решила да скъса с мускулестия мачо, откакто отказал да я поддържа при гостуването й в „ Часът на Милен Цветков”.

Сексбомбата вдигнала вманиачен скандал на ливанеца и развалила годежа си с него. Красавицата не останала дълго сама и малко по-късно се хвърлила в обятията на предприемача от Бургас, чието име ще запазим в загадка.


Провокативната русокоска напълно скоро ще грейне в нов уеб сериал

Близки до бургазлията разкриха, че той бил бясно влюбен в силиконката и съвсем се преместил да живее в София след запознанството им. Той даже бил подготвен да управлява бизнеса си от столицата поради уговорките на Кристин. Красавицата се готви за фотоси на нов уеб сериал, който напълно скоро ще взриви мрежата.


Кристин очевидно е впечатлила авторитетния предприемач със силиконовите прелести, за които изтегли потребителски кредит
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР