Силиконовата блондинка Джулиана Гани прахосва хонорара си от ВИП Брадър“

...
Силиконовата блондинка Джулиана Гани прахосва хонорара си от ВИП Брадър“
Коментари Харесай

Оказва Се, Че Нищо Не Знаем! Лъсна Срамната Тайна В Семейството На Джулиана Гани! Мъжът Й Станимир Е

Силиконовата русокоска Джулиана Гани прахосва хонорара си от „ ВИП Брадър “ по мъжа си Станимир – настояват пред „ Уикенд “ нейни близки. От няколко дни младоженците са на Сейшелските острови в 5-звезден хотел, а екскурзията била финансирана от атрактивната дама, която давала благо и драго за брачна половинка си – отбелязва изданието.

Откакто Джулиана Гани и Станимир са семейство, главните доходи в фамилния бюджет идвали от нейна страна – споделят осведомени. Блондинката нееднократно се хвалила, че има няколко първокласни жилището в центъра на Пловдив, получени като завещание от богатия ѝ татко италианец. От шоуто „ ВИП Брадър “ пък прибрала над 30 бона, които възнамерявала да пръсне по брачна половинка си.

За Станимир се знае, че сега работи като фитнес инструктор, само че преди време въртял незаконни схеми с подправени пари в Гърция и дори лежал известно време в локален затвор. Здравенякът бил хванат от органите на реда и изкарал 9 месеца зад решетките, само че в този момент се опитвал да почисти името си и да живее честно на гърба на жена си.
„ Направих неточност, бях млад и доверчив “ – сбит е за този интервал от живота си той.

Говори се, че за почивките на СейшелитеДжулиана обилно се изръсила с близо 10 бона. Останалата част от хонорара силиконката също считала да изпарчи по екскурзии.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР