Силиконката Анита Мейзер отново стресна приятелите си, че е пред

...
Силиконката Анита Мейзер отново стресна приятелите си, че е пред
Коментари Харесай

Анита Мейзер е пак пред умирачка, жалва се на хиляди: Молете се на Господ за мен!

Силиконката Анита Мейзер още веднъж стресна приятелите си, че е пред умиране. След като се избави по знамение при спукания си силикон, в този момент тя има нови дертове.
Обвинената за гибелта на интимния си другар Мейзер е изпаднала в суматоха и разгласи пред почитателите си, че е пред умиралка, предава Шоу Блиц.
„ Оказа се, че мощното сърцетуптене и чувство за напрежение и парене в мозъка са в резултат най-вероятно на това, че би трябвало да се умъртви зъб, долу в ляво, само че толкоз доста ме боли костта и цялото чене и се подува, че даже и антибиотиците не оказват помощ изключително!
Зъболекарят изчаква и до момента в който чака се поболях тотално. Задушавам се, мощно сърцетуптене вечер, мозъкът ми гори, в цялото тяло чувствам някакви иглички, пръстите ми се втвърдиха нощес, абе да ви се оплача,въобще предколедно съм на умиралка или на крачка от оправяне,или Бог знае какво…
Който ми мисли положителното може да се помоли за мен на Господ, а който ми мисли злото да извика дявола да му оказва помощ …хайде наздраве хора, че знае ли се какво ме чака и кой защо ще се моли “, написа и споделя фотография, която разказва какъв брой мощна е болката, която усеща.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР