Силен циклон обхвана Гърция. Вали силен дъжд, който наводни пътища.

...
Силен циклон обхвана Гърция. Вали силен дъжд, който наводни пътища.
Коментари Харесай

Силен циклон връхлетя Гърция, има много наводнения. Пътувайте при крайна необходимост!

Силен циклон обхвана Гърция. Вали мощен дъжд, който наводни пътища. Властите прекратиха придвижването в рискови сектори. Рязко се повишава равнището на реките от мощните дъждове, оповестяват от Гражданска отбрана. 

В област Трикала натискът на водата скъса яз на река Пиниос. Има наводнени пътища в целия регион на Тесалия, предизвестяват управляващите. Под възбрана е хората да се приближават до реки.

В Навплио, област Пелопонес, са наводнени всички улици. Водата отнесе и коли. На приземните етажи слагат торби с пясък, с цел да спрат влизане на вода в жилищата. Цялата област Атика, където се намира и столицата, е обхваната от стихия със мощен дъжд. Засегнати от циклона са и островите в Егейско море. Има развалени пътища. Да не се пътува през уикенда, приканват управляващите в цялата страна. 

Проливен дъжд, тук-там градушка и мощни морски ветрове са измежду особеностите на циклона, който обхвана страната, оповестяват синоптиците. Очаква се прекъсване на фериботите до неделя вечерта, когато съгласно прогнозите бурята ще отмине. Пътна полиция предизвестява да се пътува единствено при последна нужда и да не се рискува при шофиране, съобщи БНР.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР