Силен старт записа най-добрата българска биатлонистка Милена Тодорова, който завърши

...
Силен старт записа най-добрата българска биатлонистка Милена Тодорова, който завърши
Коментари Харесай

Милена Тодорова 22-ра при френски триумф в Анхолц

Силен старт записа най-хубавата българска биатлонистка Милена Тодорова, който приключи на 22-ро място в самостоятелната отдалеченост в италианския зимен център Антхолц-Антерселва. Тя измина дистанцията от 15 километра за време 46:34.3 минути, като позволи цели 4 неточности в четирите си стрелби и това я лиши от по-предно класиране. Другата ни представителка в надпреварата – Мария Здравкова, остана едвам 86-а с 5 неточности в стреблата.

Състезанието, годно за международната купа, бе извоювано от французойката Жустин Бреза-Буше, която със единствено 1 пропуск на огневия рубеж отвя конкуренцията и финишира за 42:20.6 минути. На цели 51 сикунди зад нея остана друга представителка на Франция – Жулиа Симон, която обаче бе с две неточности в стрелбата. На подиума се качи и шведката Мона Брорсон. Тя също позволи две неточности в стрелбата, само че отстъпваше доста в ски бягането и остана на 1:37.2 от победителката.

В класирането за Големия бистър глобус лидерка остава норвежката Марте Олсбу Ройзеланд с 651 точки. С 563 е Елвира Йоберг от Швеция, а трета с 28 точки по-малко е Динара Алимбекова от Беларус.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР