Силата на знаците и символиката от древни времена е почитана

...
Силата на знаците и символиката от древни времена е почитана
Коментари Харесай

Тайната на тези шест различни амулета

Силата на знаците и символиката от антични времена е почитана от хората. Смята се, че притеглят шанс и защищават от несгоди. Препоръчваме да носите тези вълшебен амулети, които носят шанс и благополучие на тялото ви. Талисманите съпровождат хората от хиляди години. През този интервал човечеството е основало многостранна просвета и е натрупало познания за магическите свойства на избрани предмети, които могат да създадат живота на индивида по-добър. Освен това, това са освен амулети, талисмани, само че и татуировки - главното е, че знаците, за които ще приказваме тук, са върху тялото.

1. Звезден амулет От антични времена този знак се свързва със звездите в небето и безкрайността на съществуването. Смята се, че те въздействат на хората и техния живот. В последна сметка всеки човек има своя лична звезда, която след гибелта му угасва и светва още веднъж. Дори има израз „ роден под щастлива звезда “. Петлъчевата звезда измежду другите нации е знак на отбрана от кражба и щета, естетика на небето и земята и съвършенство. Звездата се счита за знак на благополучие и шанс. Вярват, че носи огромна сила. Следователно талисман или татуировка, в дизайна на които ще бъде включен, е сигурна стъпка към положителни и качествени промени в личната ви орис.
-->
2. Амулет с вашата зодия Такъв знак върху тялото способства за развиването на най-хубавите черти на характера. Притежателят на една или друга зодия може да чака, че триумфът ще го сполети, в случай че си постави медальон, вземе амулет или нарисува върху тялото си знак на своята зодия. Поставяйки го върху плътта, човек придобива убеденост в бъдещето.

3. Талисман във формата на ключ Хората имат вяра, че този знак отваря всевъзможни порти и оказва помощ за решаването на всички проблеми. Носи се на врата или във вътрешния джоб се съхранява връзка дребни ключове. Смята се, че подобен амулет притегля благосъстояние и триумф по всички въпроси.

4. Прилеп Изображението на това мистично животно под формата на татуировка притегля благополучие, благосъстояние и дългоденствие. В допълнение, прилеп върху тялото оказва помощ на притежателя си да се защищити от въздействието на злите сили. Това изображение също по този начин укрепва вашата отбрана от въздействието на недоброжелателни хора, които могат да донесат негативност в живота ви.

5. Талисман с дъб и жълъд Това са главните знаци на шанс и благосъстояние измежду славяните. Дъбът може да бъде изобразен върху талисман, брошка или под формата на татуировка, а жълъдите даже могат да се носят в скришен джоб - по-близо до тялото. Смята се, че плодовете би трябвало да идват от остарял дъб и би трябвало да ги намерите сами. Твърди се, че тези талисмани пазят секрети и по тази причина не могат да бъдат разказани на никого.

6. Амулет под формата на подкова Подковата сигурно ще донесе шанс и ще ви защищити от неприятности. Общоприето е, че такава символика защищава човешката душа от всяко зло и злощастие. Освен това подковата носи шанс във финансите и прогрес в кариерата на тези, които я носят на тялото си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР