Сигурно вече сте пробвали джинджифилови шотове в някой бар, ресторант

...
Сигурно вече сте пробвали джинджифилови шотове в някой бар, ресторант
Коментари Харесай

Енергийна бомба: Как да си направим джинджифилови шотове за силен имунитет

Сигурно към този момент сте пробвали джинджифилови шотове в някой бар, ресторант или магазин за здравословни хранителни артикули. Тази напитка с извънредно кондензиран вкус ни дава мигновено чувство за ободряване и прилив на сила. Ако я консумираме на открито, цената ѝ не е по никакъв начин ниска. Затова през днешния ден ще ви покажем по какъв начин да си приготвяте тези потребни шотове вкъщи. 

Ще отбележим още тук за феновете на алкохолните шотове, че не става въпрос за напитка със спиртно наличие. Тези шотове, както подсказва и името им, съдържат главно концентриран сок от джинджифил. Те станаха доста известни поради техните мощни противовъзпалителни, имуностимулиращи и антиоксидантни свойства.  Могат да се окажат извънредно полезни през есенните и зимните месеци, когато имаме потребност повече от всеки път от укрепване на имунната ни система.

Шотовете с джинджифил се подготвят необикновено елементарно в домашни условия. Можете да персонализирате интензитета на сока от джинджифил съгласно вашия усет, както и да добавите разнообразни съставки като куркума, моркови или ябълки. Всичко, от което се нуждаете, с цел да извършите тези здравословни шотове вкъщи, е блендер и цедилка. 
 11 български суперхрани, които са по-полезни от чията и едамамето  11 български суперхрани, които са по-полезни от чията и едамамето  11 български суперхрани, които са по-полезни от чията и едамамето  11 български суперхрани, които са по-полезни от чията и едамамето
Защо са толкоз потребни?

Ако тези шотове са нови за вас, позволете ни да ви разкажем най-важните неща за ползите за здравето от джинджифила.

Джинджифилът е цъфтящо растение с генезис от Китай и е обвързвано с куркумата, кардамона и галангала. Подземната част на стъблото на джинджифила има дълга история както в обичайна, по този начин и в различната медицина.  Лечебният корен получава своите противовъзпалителни и антиоксидантни свойства от естествено високи равнища на гингерол.

Джинджифилът се употребява за лекуване на гадене, неприятно храносмилане, мускулни болки и признаци на остеоартрит. Също по този начин може да помогне за намаление на кръвната захар, възстановяване на мозъчната функционалност и попречване на сърдечни болести. Той е същински супергерой в света на суперхраните и е едно от най-надеждните противовъзпалителни средства.

Продължете да четете в галерията ни, с цел да научите всичко за приготвянето на енергийни джинджифилови шотове вкъщи.
 Как да си създадем джинджифилови шотове за имунитет  Как да си създадем джинджифилови шотове за имунитет  Как да си създадем джинджифилови шотове за имунитет  Как да си създадем джинджифилови шотове за имунитет
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР