Сигурно сте забелязвали, че има много общи черти между секса

...
Сигурно сте забелязвали, че има много общи черти между секса
Коментари Харесай

Изборът на кола и начинът на шофиране издават какъв е мъжът в секса

Сигурно сте забелязвали, че има доста общи черти сред секса и шофирането. Както в леглото, по този начин и на пътя се случват обстановки, които разкриват същността на индивида. Някои избират да набират скорост гладко и да карат без да бързат, а други обичат да потеглят внезапно и да летят с гневна скорост.
Още по-лесно е да оцените мъжкия съблазън, съдейки по колата, която той кара. Несъмнено хубавец с "Трабант " не може да се съпоставя с хубавец с "Ферари ". И не става дума единствено за цената на автомобила, просто мисълта за това, по какъв начин мъжът решително и умело ръководи своята лъскава кола възбужда доста повече от мисълта за това, по какъв начин той безрезултатно се мъчи да възпламени остарялата си бракма.
Колата и стилът на шофиране ще ви кажат доста за един мъж. Затова може би е хубаво преди да започнете да вършиме секс с новото си гадже да го тествате на едно кръгче с колата. За да разберете за какъв тъкмо секс би трябвало да се подготвите. В една и съща ценова категория има редица разнообразни модели коли. Нека отхвърлим публикуваната концепция, че мъжете, каращи големи коли, компенсират с това някои други размери и се поровим малко по-дълбоко в логиката на психиката...
Собственикът на много остаряла и поочукана кола от представителния клас желае да прави положително усещане. Такива хора нормално умеят да заблуждават близките, написа woman.bg. За тях външното усещане е доста значимо. На подобен човек ще му достави наслаждение да вметне повърхностно "засега съм с Мерцедес, само че считам скоро да го сменя с BMW " (при това той не прецизира, че Мерцедесът е от 1987 година и че BMW-то, което той счита да купи е от 1991 година). Такива мъже постоянно си избират и любовниците просто за авторитет, знаейки че едно красиво момиче ще им усъвършенства имиджа в очите на близките. Затова внимавайте с такива мъже. Те могат да засипят леглото с розови листенца и да ви заливат с шампанско, просто с цел да ви впечатлят. Пък дали го вършат за свое или за ваше наслаждение - това към този момент е под въпрос. Най-вероятно просто желаят да ви заблудят. Преди да започнете връзка с подобен мъж, уверете се, че го интересувате като човек, а не като следващия му аксесоар, допълващ имиджа му.
Ако пък извадите шанс със притежател на нов автомобил, на цена от към 100 хиляди щатски $, имайте поради, че този мъж доста цени комфорта си. Той надали ще прави секс в рискови условия - на скамейка в парка да вземем за пример, или пък в някоя беседка. Сигурно няма да го впечатлят и акробатичните пози от "Кама сутра ". По-вероятно е той да избра нещо по-класическо и комфортно. Такива мъже по предписание са доста придирчиви по отношение на външния тип на дамите. Искат и любовницата им да е от "представителната класа ". Тоест, да е доста добре поддържана, красива и изискана жена, по която да се заглеждат и останалите мъже. Така че преди да прекарате нощта с него - не забравяйте да се "тунинговате " напълно.
Ако прелъстите притежател на джип за офроуд, имайте поради, че той не инцидентно си е избрал кола, с която да може да мине и през най-непроходимите гори. Най-вероятно той ще е доста самоуверен и самонадеян експериментатор. И несъмнено ще изследва и най-затънтените ъгълчета на тялото ви. Възможно е да стане вашият първопроходец в анално отношение. Собствениците на огромни коли не се тормозят от проблеми при паркиране. Те желаят да заемат доста място на този свят. И сигурно ще желаят да заемат доста място в мислите и живота ви.
Собствениците на спортни коли очевидно не възнамеряват да основат семейство в скоро време а и рядко биват позитивно настроени към сериозните връзки. Мъжете, чиито коли подвигат 100 км/ч за 4-5 секунди, обичат риска и мощните чувства. Бъдете сигурни, че те бързат освен на пътя. Те бързо минават към половата страна на въпроса (автомобилът им спомага за това) и бързо завършват връзката при потребност. Сред притежателите на спортни коли има доста "вечни ергени " и фенове на секса за една нощ. Шофирането с висока скорост изисква положителни умения. Възможно е този водач да е много ловък и в секса. Повечето такива мъже избират по-екстремния секс - на обществени места, колективен, или просто ексцентричен.
Собствениците на дребни коли нормално не желаят да изпъкват на пътя. На тях им харесва да остават незабелязани. Не си падат по безумията и в секса, подхождайки умерено и рационално към интимната връзка. Те не гонят върхове в полово отношение и не желаят да се потвърждават пред никого. Перфектен вид за водач и ухажор е мъжът с динамичен жанр на каране. Той е кадърен да реши вярно и пътната, и креватната конюнктура и знае доста добре по кое време би трябвало да забави и по кое време би трябвало да даде газ. Той знае по кое време си заслужава да изпреварва и по кое време е по-добре да си остане в своята лента. Такива мъже нормално карат бързо и решително, само че не и рисково. Те почитат правилника за придвижване и се стараят да го съблюдават. Пътниците се усещат удобно до тях и не изпитват боязън. За този вид мъж се сещат нормално дамите, когато заговорят за идеални любовници.
Другата категория са екстремистите. Те карат с безусловно несъответстваща скорост, съвсем чупят скоростния лост при превключване и стряскат до гибел возещите се при тях пасажери. Те желаят да си придадат тип на автомобилни състезатели. Обикновено колите им в последна сметка не устоят на това напрежение. Ако кандидат-любовникът ви постоянно попада в ПТП-та, помислете си добре дали в действителност го желаете. Той наподобява въобще не държи на колата си, подготвен е да подлага структурата й на нечовешко напрежение, да изгори съединителя и да блъска като вманиачен лоста, просто с цел да си повдигне самочувствието. За страдание, е доста евентуално той да е подобен и в секса, да се изживява като страховит жребец, без да намерения за комфорта или удоволствието на партньорката си.
Още един вид водачи - неувереното колежанче. Тези мъже карат като новаци - доста постепенно и деликатно. Способни са да се изплашен от другите коли, да пускат различен да мине, когато те са с преимущество и въобще да преценят несъответстващо пътната конюнктура с непрекъснатото си презастраховане. Основни качества на тези мъже са предпазливостта, внимателността, желанието да създадат всичко допустимо най-добре. Тези качества могат да намерят приложение за нещо прелестно. Най-важното при тези мъже обаче е да бъдете добър инструктор. Трябва да ги поощрявате, да ги карате да се усещат по-уверени, да им казвате какво ви е харесало и да не се притеснявате да си поискате нещо. Вярвайте в колегата си и той доста скоро ще стартира да напредва. Най-вероятно ще стане вечно сензитивен и деликатен ухажор, който се грижи преди всичко за партньорката си.
Повечето дами могат интуитивно да познаят какъв е един мъж в леглото още преди първата целувка. Така че доверете се на инстинктите си и не бързайте със секса. Очакването на положителния секс е половината от удоволствието от него.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР