Сигурно сте чували приказката "Русо гладно няма"! Е, днес тя

...
Сигурно сте чували приказката "Русо гладно няма"! Е, днес тя
Коментари Харесай

Голо гладно няма! А не трябва ли да има и граници?

Сигурно сте чували приказката "Русо гладно няма "! Е, през днешния ден тя не е толкоз настояща. Вече не е толкоз значимо какъв ще бъде цветът на косата ви, а дали имате голи фотоси в обществените мрежи. Колкото по-голи, толкоз по-добре! И да, сексът продава. Това се учи от всички начинаещи маркетолози. Обаче дали не пресолихме малко тази максима?

Сексът е на всички места. Голите фотоси от дълго време не са единствено в профилираните издания, в този момент уеб сайтове, те са на всякъде. На стените на звездите във фейсбук, Инстаграм, безусловно от всеки ъгъл ни дебнат визии на женски гърди, бедра, дупета. Повечето от тях са добре обработени, туширани, филтрирани. И поставени като фасул в наденица - да притеглят клиентелата.



И няма значение от ранга на звездата. Нито от нейния гений. Като някаква пандемия голите фотоси превземат мало и огромно, трансформират се в наложително изискване за известност. Дами, сякаш с специалности и бизнес не се свенят да демонстрират тела, опънати в туширани или откровени сесии. И прикрити зад рекламни послания, сякаш споделени режими за влизане в добра форма или просто демонстриращи какъв брой добре наподобяват, в опит да си вдигнат рейтинга или да попаднат на страниците на някоя медия.

Шарън Стоун е измежду звездите, които не се тормозят да изкушават...

Голотата към този момент не е привилегия единствено на моделите, а и на актрисите с влиятелни награди, на политиците, служителите на реда, готвачите.

Всичко е на показ. На тезгяха. Предлага се без срам и терзание, прекомерно елементарно, прекомерно "естествено ", та чак стартира да бие на очи. Кому е нужна тази голотия? По голотията ли към този момент посрещаме?

И не би трябвало ли да оставим най-малко мъничко от себе си прикрито, единствено за нас, огледалото или хората, които обичаме и ни обичат?

Нима голите фотоси са проява на независимост? Или на нещо друго? Не разбирам. А вие, разбирате ли, мислите ли, че е обикновено всеки да демонстрира голото си тяло, по-секси, по-малко секси или повече секси под или или друга форма, с една или друга персонална или бизнес цел?

И дали този ни жанр на връзка не поврежда по някакъв метод тези, които идват след нас? Онези, които още от 3-годишни си вършат селфита и броят лайковете в обществените мрежи, в които имат профили, основани от родителите им?
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР