Сигурно ситуацията ви е позната – красив щанд в магазина

...
Сигурно ситуацията ви е позната – красив щанд в магазина
Коментари Харесай

Какво ще се случи с тялото ви, ако вместо захар хапвате това


Сигурно обстановката ви е позната – хубав щанд в магазина с шоколади, барчета и вафли, на които с огромни букви написа „ без захар “ . Купувате самоуверено, отхапвате и оставате очаровани – усетът е тъкмо като на нездравословните сладкиши, които всички обичаме.

Възможно ли е да реализираме същите наслада и задоволство, само че без да вредим на здравето си?

Краткият отговор е, че всичко, с което прекаляваме, е нездравословно . А положителната вест е, че множеството подсладители, одобрявани в естествени количества, все отново са за предпочитане пред бялата захар, която плаши всички (особено хората, които се пробват да отслабнат). И въпреки всичко през последните години всевъзможни артикули попадат в категорията „ био “ и „ без захар “, което няма по какъв начин да не ни накара да се усъмним в това до каква степен са безвредни.

В галерията събрахме информация за 8 други възможности на захарта, чиито имена ще прочетете на етикетите на разнообразни десерти и питиета в магазина. Някои от тях съществуват от епохи, други са открити неотдавна и няма задоволително проучвания за резултата им .

Ето и какво е добре да знаете за тях, преди да ги извършите част от менюто си:
 Как се отразяват на тялото ни заместителите на захарта  Как се отразяват на тялото ни заместителите на захарта  Как се отразяват на тялото ни заместителите на захарта  Как се отразяват на тялото ни заместителите на захарта
Внимание! Това наличие дава единствено обща информация. То по никакъв метод не замества квалифицираното здравно мнение. Винаги се консултирайте със експерт или с вашия доктор за повече информация.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР