Сигнал за поредно безобразие край един от най-чистите ни плажове.

...
Сигнал за поредно безобразие край един от най-чистите ни плажове.
Коментари Харесай

Рекет на любим плаж: Режат гуми, ако не дадеш 5 лева

Сигнал за следващо безсрамие край един от най-чистите ни плажове. Става дума за това, че още веднъж непозволено се събират пари за паркинг до плаж Силистар.

Подаде го Симеон Георгиев от София до БНР Бургас. Проверка откри, че на място е изпратена полиция и лицето, което взема по пет лв. такса, е арестувано.

Симеон Георгиев е отседнал в Ахтопол и през днешния ден за първи ден посещава Силистар, там вижда служители на реда и човек, на който би трябвало да заплати пет лв.:

" Дори не знаех, че е имало проблеми минали дни с пукани и нарязани гуми. Това го прочетох след това, имах някакъв незадълбочен спомен, че би трябвало да е безвъзмезден входът до плажа. Всъщност не е. Мъж именуван от хората тук - Алфа, мисля, че е той, седи на бариерата и събира по пет лв. на кола ".

Концесионерът на плажа Кирил Йовнов, който преди дни подаде сигнал против непозволеното взимане на таксата, съобщи, че е осведомен за случая и изясни, че на място тази заран има полиция и Георги Георгиев ще бъде задържан.

От бургаската полиция потвърдиха, че Георги Георгиев е арестуван за 24 часа, формирано е досъдебно произвеждане по член 278 " в " от Наказателния кодекс. Той е бил предизвестен още в неделя от чиновниците, изясни представителят на ОД Министерство на вътрешните работи Цветелина Рандева. Част от частния терен попада в Натура 2000, по тази причина и Регионална инспекция за опазване на околната среда следи случая.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР