Сигнал за нерегламентирано паркиране върху зелени площи бул. Президент Линкълн

...
Сигнал за нерегламентирано паркиране върху зелени площи бул. Президент Линкълн
Коментари Харесай

"Овча купел" пропищя от нагли шофьори! Направиха си импровизиран паркинг

Сигнал за нерегламентирано паркиране върху зелени площи бул. " Президент Линкълн " в сектора пред бл. 525 в столичния квартал " Овча купел " бе подаден от жител до Столичен инспекторат посредством платформата за сигнали HelpBook.info.

Столичанинът сигнализира за това, че върху зелените площи в сектора се паркира целогодишно, трансформирайки го по този метод в паркинг, както може да се види от фотосите.

В резултат на изпратения сигнал инспектори от Столичен инспекторат са направили инспекции за погрешно паркиране, като са открити 19 броя коли, които са паркирани в нарушаване, според член 28, алинея 1, т. 7 от Наредбата за организация на придвижването на територията на Столична община /НОДТСО/.

" На нарушителите са формирани 15 броя констативни протоколи за погрешно паркиране върху тротоар, 4 броя констативни протоколи за погрешно паркиране върху зелени площи и 6 броя фишове. След определяне самоличността на нарушителите, ще бъдат подхванати дейности по Закон за административните нарушения и наказания ", четем в отговора от Столичен инспекторат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР