Сигнал за непредизвикана агресия към кучета в Русе. От охранителни

...
Сигнал за непредизвикана агресия към кучета в Русе. От охранителни
Коментари Харесай

Мъж опитва да прегази 2 бездомни кучета в Русе, удря едното

Сигнал за непредизвикана експанзия към кучета в Русе.

От охранителни камери в индустриална зона се вижда по какъв начин водач се пробва да прегази две лежащи на улицата кучета и съумява да удари едното.

Ивайло Цонев чува кучешки писък, изтичва на улицата и открива животното със строшен заден крайник. Видял и отдалечаваща се кола, позволява, че колата е на причинителя. Пред камерата на медията мъжът споделя, че кучетата са бездомни, само че хората в близост се грижели за тях, предава Нова. 

„ Кучето беше доста уплашено, избяга. Търсихме го до вечерта, на сутринта се върна и пристигна. Със съдействието на общински подслон го хванахме, тъй като беше доста уплашено и го заведохме на доктор ”, сподели Ивайло Цонев. Той изясни, че блъснатото животно към този момент е оперирано и му е подложен имплант в крайници.

Според Жени Попова, която е шеф на Общински подслон за безстопанствени животни в Русе, законът е доста добър, само че не се ползва в цялостната му целокупност. Тя моли за използване на оптималните присъди за сходни действия, а точно затвор. „ Това ще бъде като превантивна мярка за последващи такива обстановки ”, счита Попова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР