Сигнал за бомба е получен в 22-о Средно училище Георги

...
Сигнал за бомба е получен в 22-о Средно училище Георги
Коментари Харесай

Терорът продължава! Нов ужас в столично училище. Директор: Това е морално престъпление

Сигнал за бомба е получен в 22-о Средно учебно заведение „ Георги С. Раковски “ в София, оповестява Министерство на вътрешните работи.
,,Сигналът е постъпил в 6.30 в 4-то районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи. Оттам незабавно са реагирали, свързаха се с нас. Аз незабавно пристигнах. Слава Богу, към момента съвсем нямаше деца – десетина бяха пристигнали за първа промяна. Пуснахме бързо известие в „ Школо “ на родителите и учениците. Полицаите направиха обширен обход. Не откриха нищо, само че с оглед сигурността на децата аз взех решение, че през днешния ден за 24 часа ще запечатаме учебното заведение. Няма да има образователен развой. Довечера трябваше да има родителска среща. Тя е анулирана “, сподели в „ Денят стартира “ Елена Карпачева, шеф на 22-ро СУ.
Сигналът е подаден от мъжки глас. Това е първият подобен сигнал в 22-ро учебно заведение от близо 10 години насам, добави Елена Карпачева.
„ За мен това е едно морално закононарушение над душeвността на децата, родителите и сътрудниците “, разяснява още Карпачева.
От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи обявиха за Българска национална телевизия, че все още няма отправени бомбени закани към други учебни заведения.
Припомняме, че в понеделник няколко учебни заведения в София бяха евакуирани поради сигнал за бомба.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР