Сидни Суийни плава из каналите на Венеция с подчертана елегантност

...
Сидни Суийни плава из каналите на Венеция с подчертана елегантност
Коментари Харесай

Блестящият сутиен на Сидни Суини, превърнал се в дръзко модно изявление

Сидни Суийни " плава " из каналите на Венеция с подчертана грациозност и изтънчен жанр. Откакто е в италианския град за провеждащото се сега 80-то издание на филмовия фестивал, звездата от " Еуфория " смени редица красиви и знойни летни тоалета. Ето за какво престоят ѝ се оказа едно малко стилното турне, представящо най-актуалните трендове - без грам признаци на закъснение.
 Как Сидни Суийни отговори на изказванията, че е имала романс с сътрудника си Глен Пауъл
Изневерила ли е на годеника си Сидни Суийни

От месеци се приказва, че с Глен Пауъл са имали връзка

И защото до края на фестивала остават единствено шест дни, Суийни реши, че няма време за спирачки и по тази причина побърза да придаде свръхблясък на събитието. В един от дните актрисата се появи с красива романтично-розова рокля, на която обаче съумя да придаде абсолютен секси акцент посредством надълбоко изрязаното деколте, от което се подаваше блестящ сутиен - прекомерно хубав, с цел да не бъде забелязан.

Инкрустираното с кристали долни дрехи " надничаше " отдолу под сърцевидното охолно деколте на  твърде демонстративно, с цел да се смята за случайност.  И в противен случай - то е съвсем тенденциозен подробност, мощно въздействаща част от визията ѝ.

Ансамбълът на Сидни бе допълнен с подобаващи изрязани обувки и семпли бижута. Русата ѝ коса беше пусната безпрепятствено към раменете, а едвам видим грим допълваше цялостния ѝ искра.
 Изабел Гулар и Сидни Суийни са секси в Ибиса
Изабел Гулар и Сидни Суийни са секси в Ибиса

Горещи дами на гореща почивка

Вечерта преди този момент пък Суийни се появи на вечерен коктейл в чест на Armani Beauty. Този път тя се бе спряла на много по-фатална визия, формирана от черна, тясна рокля, самоуверено изрязана към бюста, допълнена с апликация от роза с кристали към врата. Косата ѝ беше прибрана в елегантна прическа, а визията приключена с дръзки червени устни и смела очна линия, пишат от In Style.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР