Сиао Би-ким, ръководител на Икономическото и културно представителство на Тайпе

...
Сиао Би-ким, ръководител на Икономическото и културно представителство на Тайпе
Коментари Харесай

Представител на Тайван присъства на церемонията по встъпване в длъжност на Байдън след официална покана

Сиао Би-ким, началник на Икономическото и културно посланичество на Тайпе в Съединени американски щати, участва на церемонията по встъпване в служба на 46-ия президент Джо Байдън и вицепрезидента Камала Харис по-рано тази седмица.

Сиао участва на церемонията по покана на Съвместния комитет по инагурационните церемонии на Конгреса. Официалната покана да участва на най-важното демократично събитие в Съединени американски щати отразява другарството сред двете страни, основаващо се на споделени полезности и ценене правата на индивида.



Въз основа на тази солидна основа държавното управление ще продължава да предизвиква съдействието и обмена на всички равнища с администрацията на Байдън за по-нататъшно подсилване на двустранните връзки – това обявиха от Министерство на външните работи на Тайван.

Сиао показа в Twitter, че за нея е чест да съставлява държавното управление и народа на Тайван на събитието. Демокрацията е общият език, а свободата е общата цел на двете страни, съобщи тя, като добави, че чака с неспокойствие да работи с новата администрация за задълбочаване и насърчаване на общите ползи и полезности.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР