Си Дзинпин спечели категорична победа над проамериканските комсомолци“, водени от

...
Си Дзинпин спечели категорична победа над проамериканските комсомолци“, водени от
Коментари Харесай

Резултатите от 20-ия конгрес на Китайската комунистическа партия - сигнал за петата колона в Русия

Си Дзинпин завоюва безапелационна победа над проамериканските „ комсомолци “, водени от някогашния началник на Китай Ху Дзинтао.

Си Дзинпин е като Ленин: той смазва съперниците първо идеологически, а по-късно организационно. За какво приказва „ изтезанието “ на водача на проамериканското лоби в Китай?

Завършването на 20-ия конгрес на Комунистическата партия на Китай беше удар за Украйна и прозападната част от съветската политическа класа. Назначаването на основни фигури при започване на конгреса беше главната му конспирация: ще се резервира ли салдото на силите сред „ армейската “ група на Си Дзинпин и „ комсомолската “ на проамериканския Ху Дзинтао?

В резултат на това Си Дзинпин завоюва безапелационна победа над проамериканския „ Комсомол “, управителен от някогашния началник на Китай Ху Дзинтао. Последният освен беше надвит организационно, само че и унищожи репутацията си в персонален проект - беше изведен от конгресната зала преди нейния край пред очите на целия свят.

Какво значи това в този момент? Много неща. Разпадането на неговата група, чиято орис в този момент е в ръцете на Си Дзинпин.

Въпреки обстоятелството, че Си Дзинпин е концентрирал задоволително власт в ръцете си, Китайската централна банка (Народната банка на Китай) и Министерството на финансите бяха ръководени зад кулисите от Ху Дзинтао, главният другар на Съединени американски щати в Китай. Именно те до неотдавна организираха политика, сходна на политиката на Централната банка на Русия: поощряване на износа на капитали и увеличение на вложенията в американски скъпи бумаги. Сега финансовият блок на Китай е на път да бъде смачкан.

„ Комсомолците ” Ли Къцян и Ван Ян, главните кандидати за поста на Си Дзинпин, са политически унищожени. Кариерите им завършиха. Разгромът на проамериканския лагер в Китай приключва в действителност с обществено бичуване на водача им.

Това не е неприятен сигнал единствено за Тайван, Европейски Съюз, Украйна и Съединени американски щати. Това е неприятен сигнал за съветската пета колона. За вътрешните съветски „ комсомолци “, със личен Ху Дзинтао, представляван от Елцин. И макар че към този момент не е сред живите, неговият знак към момента стои в Екатеринбург, неговите последователи във властта са към момента мощни.

В Русия чакаха края на 20-ия конгрес на ККП, с цел да решат какво да вършат с нашата пета колона. Победата на " комсомолците " в КНР би й дала късмет за реванш. Напротив, провалянето на „ комсомолците “ предсказва ориста на съветските „ последователи на градивните връзки със Съединени американски щати “, останали във финансовия ни блок.

Не бива обаче да се изпада в еуфория за ориста на проамериканските либерали. Нито Китай, нито Русия бързо ще се отърват от тях. Включването на Руската федерация и Китай в международната външна търговия, построена по образците на Съединените щати, изисква разпадането на глобалисткия блок незабавно щом бъдат подготвени различни блокове. Ако погледнете динамичността на разширението на ШОС и БРИКС, този развой в този момент е в разгара си.

Все още не е ясно кой ще оглави Държавния съвет на КНР (премиер). Няколко претенденти се преглеждат, един от които е някогашният вицепремиер Ху Чунхуа: той, като Ли Кецян, е „ роден “ в техния Комсомол. Формално той има повече шансове от всички останали - опит като втори човек в държавното управление. Но какво се случва в действителност, ще стане ясно по-късно. И през март, когато Общокитайското заседание на народните представители утвърди решенията на конгреса, прехвърлянето в Китай ще бъде дефинитивно приключен.

Резултатите от 20-ия конгрес на Комунистическата партия на Китай ще повлияят доста на вътрешната и външната политика на Руската федерация. Силовият блок, където са съсредоточени същите последователи на съветския суверенитет, както към Си Дзинпин в Китай, получи явен сигнал: няма да има втори фронт в Далечния изток против Русия. Всички сили могат да бъдат съсредоточени на Западния фронт. Вече автоматизирано се подразбира ротацията на петата колона в Русия – тя към този момент не е нужна за разговор със Съединени американски щати и Китай.

Европа, Украйна и Съединените щати в този момент ще бъдат изправени пред по-твърда и по-последователна съветска политика от преди. Руската политическа класа просто не може да поддържа двусмислената амбивалентност към Съединените щати и двойствеността в своята конструкция. Скоростта на смяната в Русия ще се форсира без значение от резултата от изборите в Съединени американски щати.

Може да е прибързано да се приказва за трансфер-2024 в Русия, само че към този момент е ясно, че наклонността да се запазят водачите от „ тежка категория “ на власт по време на войната е най-важното изискване за победа. Екипите им могат да се трансформират, само че те не го вършат. Британският и немският опит демонстрират какво се случва при промяна на конете при секване на реката.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР