Швейцарският тенисист Роджър Федерер заяви, че е щастлив от представянето

...
Швейцарският тенисист Роджър Федерер заяви, че е щастлив от представянето
Коментари Харесай

Федерер: Играх добре, но останах без титла

Швейцарският тенисист Роджър Федерер съобщи, че е благополучен от представянето си през 2019 година, като се надява да завоюва най-малко един от огромните шест шампионата през новия сезон.

38-годишният Федерер имаше задоволително мощни моменти през приключилата акция, като победи на конкуренцията от сериите " Мастърс " в Маями, както и в Дубай, Хале и Базел.

Той също по този начин, обаче, имаше и няколко разтърсващи провали, изключително на финала на " Уимбълдън " против Новак Джокович, в който пропусна два мачбола при личен сервис в петия сет.

Приоритет за Федерер през 2020 година са четирите шампионата от Големия шлем, финалната конкуренция на АТП в Лондон и Олимпиадата в Токио.

" Имах хубава година, играх в действителност мощно, усещах се добре физически, нямах основни здравословни проблеми с изключение ненапълно на Откритото състезание на Съединени американски щати, съобщи Федерер в изявление за АП, представен от Българска телеграфна агенция.

" Победих Новак на финалния шампионат на АТП, завоювах против Рафа на " Уимбълдън ", като цяло играх добър тенис, само че не съумях да печеля огромна купа, а това е нещото, което желая да трансформира през 2020 година. Това е моята цел за новия сезон, да се опитам да печеля един от огромните пет шампионата плюс Олимпиадата, която е шестият ", добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР