Шведската компания за красота представи – първата в света силиконова

...
Шведската компания за красота представи – първата в света силиконова
Коментари Харесай

FOREO пуска първата в света 4 в 1 звукова четка за зъби


Шведската компания за хубост показа – първата в света силиконова звукова четка за зъби за цялостна 4 в 1 грижа: за зъбите, езика, бузите и венците. Това ново решение при оралната грижа е гражданска война, невиждана през последните 70 години в тази категория в козметичната промишленост, което вечно ще промени метода, по който миете зъбите си! За FOREO, която стана известна точно с новаторските си разработки, авангардни технологии и задача за грижа за здравето и повишение на осведомеността по настоящи тематики, свързани със здравето и благосъстоянието, това е следващ артикул в тази тенденция. С ISSA 3 шведската марка има упоритостта да усъвършенства освен оралната хигиена, само че и потребителските привички и знания.

Редовните визити при зъболекаря, както и вярното миене на зъбите са наложителни за здравето на устната празнина, само че въпреки всичко публичната осведоменост по какъв начин да се поддържа положително равнище на хигиена на устната празнина не е висока, като постоянно са подценявани сериозните последствия, които неприятните привички на миене на зъбите могат да имат върху цялостното здраве. Миенето на зъбите два пъти на ден в продължение на две минути предотвратява натрупването на бактерии в устата, като по този метод понижава риска от заразяване с пародонтоза, което може да усили възможностите за развиване на сърдечно-съдови болести, артрит и пневмония, до момента в който несъответстващата грижа за устната празнина освен ще ви направи уязвими за всевъзможни стоматологични проблеми, само че съгласно последните открития това може да повлияе директно върху качеството и продължителността на живота.

Ако желаете да знаете какъв брой дълго бихте могли да живеете, пребройте зъбите си! Според интернационално броят им директно въздейства на продължителността на живота. Данните от него демонстрират, че тези, които имат 20 или повече зъби до 70-годишна възраст, са със доста по-голям късмет да живеят по-дълго от тези с по-малко от 20 зъба. Друго сочи, че през 1968 година 37% от английското население въобще няма естествени зъби, до момента в който през 2015 година тази статистика е спаднала до 6%. Интересното е, че се е нараснала от 73 през 1968 година на 81 година през 2015 година Не е изненадващо, че здравето на устната празнина се отразява на здравето на цялото ни тяло и неговите индикатори, като положението на венците, е обвързвано с огромен брой съществени проблеми като инсулти, инфаркти, сърдечни болести, диабет, деменция и даже затруднения по време на бременност.

„ Оралното здраве е за жалост един от най-пренебрегваните аспекти на цялостното човешко здраве. Красивата усмивка от дълго време се счита за знак на благосъстояние и разцвет и през днешния ден ние знаем повече, защото виждаме, че всеки ден се появяват нови доказателства, свързващи оралното здраве с дълголетието. Добрата вест е, че по-голямата част от проблемите на устното здраве са елементарно предотвратими с добра хигиена, само че необятната общност не е задоволително образована по какъв начин да се грижи вярно за зъбите и венците си. Можем да научим доста от Япония, защото “, споделя Борис Тръпчевич, основен изпълнителен шеф на FOREO, разяснявайки шокиращата статистика за навиците за миене на зъби, която демонстрира, че 12% от хората не си мият зъбите по 2 дни, а 2% в никакъв случай не ги мият.

„ Мисията на FOREO е да усъвършенства всекидневието на хората и по тази причина ние постоянно се стремим посредством нововъведения и насочени към потребителя артикули да предложим решение там, където липсва такова. ISSA 3 е пряк отговор на шокиращите статистически данни за оралното здраве, с които се е сблъскал нашият теоретичен екип и с нея целим да подобрим качеството на живота на хората, както и неговото допустимо удължение с 10 или повече години и безчет споделени моменти с обичани хора “, добавя той.

Най-новото допълнение към гамата ISSA на FOREO – ISSA 3, е висококачествена звукова четка, която обезпечава цялостна грижа за зъбите, езика, бузите и венците – грижа 4 в 1. Интелигентен шведски дизайн, 10 000 пъти по-хигиенична от найлоновите четки с козина, разполага с 11 000 T-звукови пулсации в минута с два пъти по-силна новаторска, хибридна глава на четката, която прави вашето измиване на зъбите още по-ергономично и ви разрешава да ги миете с лекост, употребявайки естествени ръчни придвижвания, като в същото време обезпечава превъзходни резултати, несравними с електрическите модели.

Тази четка е предложена от стоматологичните специалисти, поради нейните клинично потвърдени страхотни резултати: 140% усъвършенстване на положението на устната хигиена и унищожаване на 30% повече плака от ръчната четка за зъби, като по този метод се понижават възможностите за развиване на гингивит. ISSA 3 работи безупречно 365 дни с едно USB зареждане, което я прави съвършен сателит, където и да пътувате. Най-новото звуково откритие на FOREO се бори с плаката, само че е деликатно към венците и портфейла ви. На цена от единствено 169 $, ISSA 3 в действителност ще понижи честотата на визитите ви при ортодонт, като по този метод ще ви спести пари в дълготраен проект.

Освен това ISSA 3 е направена от медицински силикон с мисъл за запазване на планетата. Разграждането на пластмасовите четки за зъби лишава 400 години, което значи, че всяка такава четка за зъби, създавана в миналото от тяхното откритие през 30-те години, към момента съществува. Изчисленията сочат, че 3,6 милиарда пластмасови четки за зъби се употребяват в международен мащаб всяка година, до момента в който. Новата звуковата четка за зъби ISSA 3 идва в отговор и на тези тревожни данни, защото е неведнъж, хигиенично, продължително решение, което може да понижи потреблението на артикули за персонална хигиена за еднократна приложимост като пластмасови четки за зъби.

„ Всеки знае, че звуковата четка ISSA 3, направена от силикон от медицински клас, е явно по-добър избор от пластмасовите четки за зъби, които задържат бактерии и не са положителни нито за вашето устно здраве, нито за устойчивостта. Но евентуално малко хора знаят, че ISSA 3 на FOREO превъзхожда електрическите четки 4 пъти, защото спрямо към 300 удара в минута, когато миете зъбите си с елементарна четка за зъби. ISSA 3 обаче пулсира доста по-бързо, с удивителни 11 000 мощни удара на минута “, споделя господин Трупчевич.

Има над 300 разнообразни типа бактерии в плаката и въпреки всичко единствено. Освен това. Тези тревожни числа изискват незабавни дейности и най-хубавият късмет, който имаме за удължение на продължителността на живота ни, е да покачваме информираността на хората за значимостта на положителната грижа за устната празнина, както и да им дава най-хубавите устройства за орална хигиена. FOREO се грижи и за двете с последното си откритие ISSA 3, предоставяйки подсъзнателен и елементарен за потребление артикул с висока продуктивност за първокласни резултати, с грациозен шведски дизайн.

В България ISSA 3 и останалите артикули на FOREO за грижа за кожата могат да бъдат закупени на, както и от магазина на Notino в Paradise Center и онлайн на.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР