Шумен семеен скандал в дома на Борис през нощтаВъв Великобритания

...
Шумен семеен скандал в дома на Борис през нощтаВъв Великобритания
Коментари Харесай

Джонсън и Хънт с официален старт на кампанията си

Шумен фамилен скандал в дома на Борис през нощта

Във Англия Борис Джонсън и Джеръми Хънт публично стартираха акцията си за идващ водач на Консервативната партия и министър председател на страната. Съботните вестници обаче през днешния ден излязоха на първа страница с вест, че съседи на Борис Джонсън са повикали през нощта полиция поради гръмък фамилен скандал в дома му.

Джонсън и Хънт са в Бирмингам, където на конференция се пробват да убедят членовете на Консервативната партия в достолепията си да бъдат водачи и министър председатели.

Джонсън съобщи, че е имало " мрачни дни " за неговата партия, само че той може да обърне нещата в позитивна посока и да победи водача на лейбъристите Джеръми Корбин. Той добави, че е изцяло допустимо излизането от Европейски Съюз на 31 октомври. Джонсън обаче отхвърли да разяснява известията за абсурда с партньорката му с аргумента, че хората това не ги интересува, а желаят да чуят какво той може да направи за страната.

От своя страна Джеръми Хънт сподели, че " в случай че бъде определен неправилния човек за министър председател, няма да има договаряния, няма да има доверие, няма да има договорка, и в случай че Народното събрание спре всичко това, може да няма даже Брекзит ".

Джонсън и Хънт ще вземат участие в още 15 сходни конференции в границите на месец преди членовете на Консервативната партия да гласоподават кой избират за поста.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР