Шумен. На 08.08.2022 г. изтича срокът за подаване на документи

...
Шумен. На 08.08.2022 г. изтича срокът за подаване на документи
Коментари Харесай

Изтича срокът за подаване на документи за участие в обявения конкурс за заемане на длъжността „директор“ на училищe в Шумен

Шумен. На 08.08.2022 година изтича срокът за подаване на документи за присъединяване в оповестения конкурс за заемане на длъжността „ шеф “ на училищe (информация за учебните заведения, за които е разгласен конкурс, е оповестена на уеб страницата на Регионалното ръководство на образованието – Шумен, в раздел „ Конкурси за заемане на служба “).

За първи път провеждането на състезанието е регламентирано с разпоредба, според която при подаване на писменото заявление за присъединяване в конкурс, с изключение на копия на изискуемите документи, се ползва и идея за стратегическо ръководство на институцията за интервал от 3 години.
Конкурсът се организира в два стадия: писмен изпит и отбрана на направената от претендента идея за стратегическо ръководство на институцията.

Писменият изпит се организира посредством решение на тест и четири проблема и се провежда в два модула. Първият модул включва решение на тест, съдържащ въпроси, всеки с не по-малко от три разновидността на отговор, от които единствено един вероятен правилен. Вторият модул съдържа въпроси със свободни отговори и проблеми. Тестът и въпросите при осъществяване на състезанието се генерират в деня на провеждането му и се изпращат по модули от Министерството на образованието и науката.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР