Щура мацка летя със 142 км/ч из Пловдив. Опасната шофьорка

...
Щура мацка летя със 142 км/ч из Пловдив. Опасната шофьорка
Коментари Харесай

Щура мацка лети със 142 км/час в Пловдив

Щура мацка хвърча със 142 км/ч из Пловдив. Опасната шофьорка е закована от пътна камера на КАТ под тепетата. Това е и най-високата скорост, открита от локалните служители на реда в границите на тяхна акция, извършена през миналото денонощие, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи в града.

В хода на интервенцията са тествани 1825 автомобила и 2150 лица. Съставени са 340 акта за определяне на административно нарушаване, а наложените санкции по фиш са 870 броя. Петима от водачите са открити да карат след използването на наркотични субстанции. Тестът с техническо средство за приложимост на алкохол е отчел, че 6 от водачите са седнали зад кормилото след приложимост на алкохол над 1.2 промила.

За превишена скорост са глобени 531 водачи. В рамките на обитаемо място са били засечени 20 автомобила при придвижване с над 100 км/ч, като най- високата заснета  скорост е в Пловдив - където 41-годишна жена е карала със 142 км/ч. Заснетата отвън обитаемо място скорост  е от 137 км/ч. при ограничаване от 60км./ч

25 от тестваните водачи са били неправоспособни. 21-годишен от село Маноле е арестуван в полицейския арест, откакто проверяващите открили, че е недееспособен, а с цел да избегне глобата, предложил на служителите на реда две банкноти по 20 лв. рушвет.

За ръководство на транспортни средства без предпазен колан са санкционирани 197 водачи. При инспекциите на мотори са установени 13 лица, които не са употребявали предпазни каски. При инспекциите са открити 8 водачи, които са имали неплатени санкции, на които са отнети свидетелствата за ръководство. С нередовни документи са били 140  души. 24 от колите са били без застраховка гражданска отговорност. 10 от водачите са направили нарушавания, като говорили по телефона си по време на придвижване. Санкционирани са 9  водачи на коли,  минали на червен сигнал на светофарна уредба.

34 от тестваните лица  са направили нарушавания, свързани с неспазване на пътни знаци, маркировка и светлинна сигнализация. От придвижване са спрени 6 транспортни средства, Констатирани са 292 други нарушавания по Закона за придвижване по пътищата.

 

Установено е и лице, оповестено за общодържавно търсене. Служителите на реда  са образували и две предварителни инспекции за ръководство на коли без регистрация.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР