Щом влязох, видях пред мен Богородица. Нищо друго, само нея! Благодарих!

...
Щом влязох, видях пред мен Богородица. Нищо друго, само нея! Благодарих!
Коментари Харесай

Бившият наемник в Ирак от Фермата: Надявам се да бъда опростен

" Щом влязох, видях пред мен Богородица. Нищо друго, единствено нея! Благодарих! Надявам се да бъда банален, а самият аз да мога да простя на себе си, с цел да се измия чернилката, която съм натрупал в предишното. "  

Това съобщи 30-годишният Мариян Щерянов, който се бори с тъмното си минало в ъндърграунда. Мускулестият кандидат за стоте бона ревна като дете, откакто прекрачи прага на храма „ Свети Архангел Михаил “ в село Шума, който участниците в предаването би трябвало да възродят като изградят стопанство за монасите.

Припомняме, че ориста на Мариян е белязана от раждането му. Баща му е един от неприятните герои в мутренското минало на България. Опитвал се е да купи сина си с коли и пари. За да нарани майка му, до 18-годишна възраст Мариян бил записан с името Мериян. „ С момичешко име. Всички ме подиграваха и ме назоваха Лейди Мериян “, спомня си с мъка Щерянов.

Мариян е ученик на спортното учебно заведение на ЦСКА, само че потегля по неприятен път. Става част от бандата за обири на Джиджи. Бил е наемник в Ирак. Стъпвал е изкривено доста пъти, само че една постъпка не може да си елементарни - взел е пари, с цел да удари майка и щерка. Днес е притежател на стопанство за аграрни култури, обещано му от хората, на които е бил персонална защита. Влиза във „ Фермата “, с цел да търси помилван за греховете си. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР