Щом някой филм бъде забранен, той автоматично добива значение и

...
Щом някой филм бъде забранен, той автоматично добива значение и
Коментари Харесай

Вижте 8-те най-забранявани филма в историята!

Щом някой филм бъде неразрешен, той автоматизирано добива значение и по-голямо внимание от страна на публиката.

В историята на киното има стотици забранявани по разнообразни места филми, в разнообразни страни и по разнообразни аргументи. Ето обаче кои са осемте най-забранявани кино лентата:


1. „ Канибалски холокост “.
Това е италиански филм от 1980 година, който споделя за професор и неговия екип, които се губят в амазонската джунгла. Филмът е тежък за гледане и не е чудно, че бързо е изваден от стратегиите на повeчето кина.


2. „ Портокал с часовников механизъм “.
Култовият филм на Стенли Кубрик бе неразрешен на доста места по света още при появяването си.


3. „ Батъл Роял “.
Този японски филм бе неразрешен през 2009 година поради извънредно гадните подиуми в него.


4. „ Последната къща вляво “.
Това е историята за две тинейджърки, които са били отвлечени в покрайнините на град. Тези, които са го гледали, настояват, че по никакъв начин не става за гледане.


5. „ Хостел “.
Името изяснява наличието на кино лентата, а става въпрос даже за трилогия. Първата част е снимана през 2005 година, историята е за двама възпитаници, които отсядат в хостели по време на пътуването им из Европа. „ Хостел “ е изпълнен с тайнственост, ужаси и гадости, има и българско присъединяване в лицето на Станислав Яневски, който е измежду изключително гадно убитите жертви.


6. „ Белязаният “.
„ Белязаният “ е сниман през 1983 година като римейк на едноименния филм от 1932 година Става въпрос за документален филм, който изобилства от жестокости, само че за похлупак в него има и няколко изключително неприятни подиуми, поради които е бил забраняван в доста страни.


7. „ Голямото Тексаско кръвопролитие “.
Това е филм, който споделя за натрупа другари, които по време на своето пътешестване, се натъкват на канибали. „ Голямото Тексаско кръвопролитие “ е бил забраняван в доста страни, измежду които Бразилия, Чили, Финландия, Франция, Исландия, Норвегия, Сингапур, Швеция и Западна Германия.


8. „ Планината Броукбек “.
Тук се споделя за еднополова обич сред каубои, която доста хора по света към момента не са склонни да утвърждават, което докара до неговата възбрана на доста места. Въпреки това този филм получи и голям брой награди.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР