Щерката на Соня Немска от връзката й с крими героя

...
Щерката на Соня Немска от връзката й с крими героя
Коментари Харесай

БОМБА: Щерката на крими героя Янко Ваташки-Лудия започна работа в Нова тв

Щерката на Соня Немска от връзката й с крими героя Янко Ваташки-Лудия е почнала работа в Нова тв. Момичето желае да се занимава с публицистика и към този момент стажува в малкия екран. Рая Ваташка към този момент направи няколко репортажа за огромната частна медия. Те даже бяха излъчени в централните вести на малкия екран около коледните и новогодишните празници, написа Лупа.
Наследничката на певицата и именития пандизчия Янко Ваташки се стараела доста в работата си, хвалят я сътрудниците й. Момичето е трета година студентка в УНСС.
Младото момиче се развива и като професионален модел. От 3-4 години дъщерята на Соня Немска снима за най-популярните организации в България. Рая не обича известността и не приказва и за баща си.
Рая е плод на късата, само че бурна обич сред Соня Немска и Янко Ваташки-Лудия. Известният силовак и певицата се задържат дружно едвам две години, а малко след раждането на Рая се разделят.
Младата Ваташка е същинска хубавица, само че сърцето й е заето. От години красивата Рая има връзка с младо момче и връзката им е сериозна.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР