Щерката на президента Радев – младата актриса Дарина Радева, вече

...
Щерката на президента Радев – младата актриса Дарина Радева, вече
Коментари Харесай

Непреклонна! Президентът Радев изоставен от единствената си дъщеря, Дарина си събра багажа

Щерката на президента Радев – младата актриса Дарина Радева, към този момент не живее под един общ покрив с известния си баща. Студентката по актьорско майсторство, която постоянно предизвика аудиторията с другите облици, в които влиза, е решила да бъде независима.
На Дарина й било неловко да дели общ дом с родителите си – в резиденция „ Бояна “, тъй като множеството от сътрудниците й в класа към този момент живеели независимо. Освен това не желала по всякакъв начин и непрекъснато да бъде свръзвана с настоящия президент на страната и да наподобява в очите на близките като „ момичето на баща “, което реализира всичко поради връзките му.
Дарина се тормозила и от чиновниците на НСО, които постоянно я придружавали до Театралната академия и не смеела да предложения посетители у дома, а да вдигне ваучър било изцяло изключено. Състудентите й също нямали никакво предпочитание да й вървят на посетители в резиденцията, минавайки през инспекциите на НСО, единствено с цел да се напият. Предпочитали да го вършат на мира по бедните си софийски квартири.
Това била и една от аргументите, заради които четвъртокурсничката в НАТФИЗ решила, че е извънредно време да се еманципира и да заживее под личен покрив. Настанила се в елементарен апартамент, както множеството й сътрудници в академията, написа „ Уикенд “.
Така и не излиза наяве обаче дали жилището е благосъстоятелност на фамилията й или е чартърен, само че Дарина към този момент не се преценява със чиновниците на НСО по кое време влиза и излиза от вкъщи си и кого води там.В същото време се гмурнала надълбоко в актьорската си работа. В момента с актьорския й клас играят представлението „ Дон Жуан се завръща от война “ в образователния спектакъл в НАТФИЗ. Там президентската дъщеря излиза пред публиката по черен дантелен сутиен и с разкопчан панталон. От оповестените от нея снимки в обществените мрежи излиза наяве, че няма проблем да се демонстрира по долни дрехи, само че досега не го е сваляла пред камери.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР