Щерката на Григор Вачков – Марта Вачкова показа, че е

...
Щерката на Григор Вачков – Марта Вачкова показа, че е
Коментари Харесай

Марта Вачкова побесня: Показа какво мисли за „жертвата“ Диана Димитрова и предизвика скандал!

Щерката на Григор Вачков – Марта Вачкова сподели, че е почтена щерка на своя татко като има смелостта да декларира мнението си, без да робува на публичното такова. Заради това и тя влезе в центъра на нов скандал, взимайки страна във войната сред Диана Димитрова и Юлиан Вергов, написа kliuki.bg.

Знаем, че Марта беше колежка и на двамата в сериала „ Откраднат живот “, което я прави чудесно осведомена с всичко, което се е разиграло сред двамата – доста преди побоя, за който Димитрова „ орева света “ пет години по-късно.

Е, отношението на Вачкова към този момент е ясно – тя пусна фотография, на която е дружно с Вергов и обичания й Владо Пенев. Тримата са очевидно щастливи и сплотени, а над фотото тя е написала, че е до Юлиан и го поддържа във всичко, най-много в оздравяването му (наскоро стана ясно, че Вергов е трябвало да постъпи за лекуване в клиника).

Моментално върху Марта се нахвърлиха няколко почитатели на Димитрова, които я упрекнаха в това, че защитавала нарушители и побойници, само че Вачкова НЕ смъкна фотографията. Това ясно демонстрира отношението й към проблема, а също и това към младата й колежка в чисто човешки проект.

„ Марта знае по-добре от нас какви ги е правила онази и какво тъкмо е направила, с цел да докара Вергов до припадък на лудост. Така че огромните „ моралисти “ да си затварят човките “, пишат консуматори в нета.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР